به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، احمد محمودی نیا صبح جمعه در نشست با کشاورزان منطقه افزود: این در حالی است که اجرای طرح مبارزه شیمیایی به روش سمپاشی هوایی دارای مزایای فراوانی است و باید ترویج شود.
وی اظهار داشت: کنترل به موقع و کوتاه مدت آفات و بیماری ها، تخریب نشدن محصول، امکان سمپاشی مزرعه در زمانی که به دلیل آبیاری و رطوبت، امکان سمپاشی زمینی وجود ندارد از مزایای این نوع سمپاشی است.
وی خاطرنشان کرد: یکنواختی مبارزه شیمیایی به روش سمپاشی هوایی بیشتر از روش سمپاشی زمینی است و موجب تسریع و سهولت در کار می شود.
محمودی نیا با اشاره به افزایش میزان بارندگی در سال آبی جاری گفت: از اول مهر تاکنون 357 میلیمتر باران در این شهرستان بارید که نست به دوره مشابه گذشته 70 درصد رشد داشته است.
رئیس اداره امور تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گنبد بیان داشت: میزان بارندگی بر محصولات کشاورزی تاثیر مثبت و به سزایی دارد و برخی محصولات زراعی دیمی مانند گندم و کلزا، آب مورد نیازشان را از طریق باران تامین می کنند.
وی یادآور شد: با توجه به اقلیمهای متفاوت این شهرستان، نوع خاک و بارندگی های متناوب، کشت انواع گیاهان زراعی و باغی در این شهرستان صورت می گیرد که آب مورد نیاز درصد بالایی از این گیاهان از طریق باران تامین می شود.
شهرستان گنبد 160 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد.
نظر شما