به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فرزانه اخوت پیش از ظهر جمعه درمراسم افتتاح کتابخانه انجمن خیریه بانوان گرگان افزود: ادبیات ایران مملو از حکمت و اندرز بوده و کتاب شاهنامه به جهت اینکه مودب ترین کتاب ادبی است در اختیار نوجوانان و جوانان قرار می دهم تا راهنمای آنها در زندگی باشد.
وی اظهار داشت: اکنون در مدرسه از شاهنامه تنها با عنوان کتابی که جنگ و خونریزی و انتقام در آن جاری است، یاد می شود اما این در حالی است که این کتاب گرانقدر ادبی، سرشار از مفاهیم عمیق فلسفی است و انسان را دعوت به دوستی، عدالت، خردورزی و شادمانی می کند.
اخوت بیان داشت: کار خیر قدمت تاریخی و اسلامی زیادی در ایران دارد اما هنوز عده ای هستند که خیرین را افراد جاه طلب می دانند و مانع تراشی هایی در راه خیر آنها ایجاد می کنند.
این عضو شورای کتاب کودک و نوجوان با بیان اینکه فقر چهره زیبای شهر گرگان را زشت کرده که تناسبی با آن ندارد، افزود: امید است که در آینده با جهل که ریشه فقر است، مبارزه و آن را ریشه کن کنیم تا فقر نیز از جامعه رخت بربندد.
مدیرعامل انجمن خیریه بانوان گرگان گفت: هم اکنون 300 خانواده شهر گرگان و روستاهای اطراف آن تحت پوشش این انجمن هستند که در قالب کمیته های مختلف مددکاری، سلامت، فرهنگی - هنری، خدمات و مالی به آنها خدمات داده می شود.
فاطمه کبیر در مراسم تجلیل از معلمان و پرستاران گرگان افزود: از ابتدای تاسیس این انجمن در سال 79 تاکنون برای بیش از 300 زن اشتغال ایجاد شده و 290 دانش آموز در سطوح مختلف تحصیلی از راهنمایی تا دانشگاه تحت پوشش این انجمن رفته اند و مرکز دندانپزشکی این انجمن توانسته به بیش از 11 هزار پرونده طبقات آسیب دیده، خدمات رایگان ارائه دهد.
وی اظهار داشت: کمیته فرهنگی هنری این انجمن نیز موفق شده برای 111 نفر از زنان سرپرست خانوار، دختران و پسران لازم تعلیم، کلاسهای آموزش و آشنایی با مفاهیم قرآنی برگزار کنند و ترویج کتابخوانی، آموزش هنر و برگزاری مراسم و اعیاد مذهبی و گردشگری از دیگر اقدامات این بخش است.
همچنین نمایشگاه عکسی از تصاویر شهر گرگان و روستای زیارت توسط عکاس علیرضا آزادکیا فرزند استان"فرزانه اخوت" به نفع تاسیس کتابخانه در مدرسه روستای زیارت به نمایش گذاشته شد.
نظر شما