۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۳:۲۲

18 شهرک و ناحیه صنعتی مزیت همدان در بخش صنعت است

18 شهرک و ناحیه صنعتی مزیت همدان در بخش صنعت است

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن استان همدان گفت: وجود 18 شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت هزار و 319 هکتار از مزیتهای نسبی همدان برای جذب سرمایه‌ گذار است.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، خسرو سامری عصر یکشنبه در نشست تخصصی صنعت و معدن همایش بین ‌المللی سرمایه‌ گذاری استان همدان افزود: وجود 191 معدن فعال با 22 نوع ماده معدنی مختلف در این استان از جمله آندالومبت با ذخیره 68 میلون تن و 29 معدن سیلیس با خلوص بالا و ذخیره معدنی 704 هزار تن از ظرفیتهای همدان برای سرمایه ‌گذاری در بخش معدن است.

وی عنوان کرد: هفت معدن دولومیت با 14 و نیم میلیون تن، 32 معدن انواع سنگ گرانیت در رنگهای مختلف با ذخیره 2.2 میلیون تن و 11 معدن فلدسپات با سه و نیم میلیون تن ذخیره تنها بخشی از توانمندی‌ های استان همدان است.

وی به ظرفیتهای این استان در بخش صنعت نیز اشاره کرد و گفت: هزار و 450 واحد صنعتی در همدان فعال است که 28هزار و 200 نفر اشتغالزایی داشته است.

سامری ادامه داد: یکی از بخشهای صنعت استان تولید سیمان است که سالانه حدود 3.2 میلیون تن سیمان تولید می ‌شود و در کنار آن تولید چینی آلات بهداشتی با ظرفیت تولید 13 هزار و 500 تن و محصولات دیگری همچون ظروف شیشه‌ ای و تولید کاشی کف و دیوار و انواع سنگ گرانیت و صنایع غذایی از پتانسیلهای همدان برای جذب سرمایه‌ گذار است.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس نیز بیان داشت: استراتژی اصل 44 قانون اساسی توسعه صادرات بود که با وجود تحریمهای مختلف سعی کردیم که این استراتژی به درستی محقق شود.

شهریار طاهرپور افزود: گامهای موفق برداشته شده در این بخش نشان می ‌دهد که راه به درستی طی شده است و انتخاب این استراتژی نشان می ‌دهد که برای توسعه کشور باید با کشورهای جهان ارتباط بیشتری داشته باشیم.

وی عنوان کرد: در برنامه پنجم توسعه اقتصادی و اجتماعی نیز استراتژی توسعه صادرات به عنوان مهمترین اولویتهای کشور انتخاب شده است.

طاهرپور گفت: کشور پتانسیلهایی همچون نفت و انرژی دارد اما این ایران علاوه بر مسائل مالی دارای فرهنگی است که کشور را برای توسعه کمک می ‌کند.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس یادآور شد: در دین اسلام بر فقرزدایی تاکید شده است و بنابراین تاکید اسلامی باید برای رفع فقر و رشد و توسعه کشور تلاش کرد.

عزیزاله جعفری عضو هیئت مدیره کارخانه فولاد ویان و نماینده بخش صنعت در این نشست به تشریح وضعیت این کارخانه به عنوان یکی از پروژه‌ های نمونه در استان همدان اشاره کرد و گفت: کارخانه فولاد ویان سال 81 ثبت شد و اقدامات اولیه مطالعاتی آن برای اجرا آغاز شد.

جعفری افزود: این پروژه در 42 کیلومتری جاده همدان به تهران قرار دارد که برای خرید تجهیزات آن مبلغ 53 و 3 دهم میلیون یور هزینه شده است.

وی عنوان کرد: 83 درصد از این مبلغ از طریق فاینانس تامین شده است، همچنین از محل اعتبارات بنگاه ‌های زودبازده مبلغ 235 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح هزینه شده و کل سرمایه ‌گذاری آن هزار و 350 میلیارد ریال است.

وی گفت: این پروژه برای 500 نفر جویای کار اشتغال ایجاد می‌ کند.

کد خبر 871517

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha