مرتضی امامی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: طبق بند ب ماده 39 قانون برنامه چهارم توسعه، به منظور ارتقای سطح استاندارد سازی در جامعه، تکالیف خاصی برای سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از جمله انطباق نظامهای ارزیابی کیفیت با استانداردهای بین المللی، توسعه و ارتقای سطح استانداردهای ملی و مشارکت فعال در تدوین استاندارد های بین المللی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: این سازمان از زمان شروع این برنامه تا تاریخ 30 دی ماه 87 اقدام به تدوین و تجدید نظر در پنج هزار و 120 استاندارد کرده، در حالیکه این رقم در برنامه سوم توسعه سه هزار و 307 استاندارد بوده که این آمار نشان دهنده رشد 55 درصدی تدوین و تجدید نظر استانداردهای ملی در این مدت است.
این مسئول بیان کرد: در طول برنامه سوم تعداد سه هزار و 753 پروانه کاربرد علامت استاندارد جدید صادر شده که این تعداد در برنامه چهارم با رشد 104 درصدی همراه بوده و به هفت هزار و 660 پروانه رسیده است.
امامی افزود: همچنین صدور گواهینامه صادراتی توسط سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از 85 هزار و 900 گواهینامه در طول برنامه سوم توسعه به 109 هزار و 615 گواهینامه در برنامه چهارم ارتقاء یافته است.
معاون برنامه ریزی و تدوین استاندارد سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران خاطرنشان کرد: صدور گواهینامه صادراتی توسط این سازمان در برنامه چهارم توسعه نسبت به برنامه سوم 28 درصد رشد داشته است.
نظر شما