۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۲:۳۱

همایش ملی مسائل و راهکارهای مقابله با خشکسالی در شیراز برگزار می شود

همایش ملی مسائل و راهکارهای مقابله با خشکسالی در شیراز برگزار می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس پژوهشکده ملی مطالعات خشکسالی دانشگاه شیراز از برگزاری همایش ملی مسائل و راهکارهای مقابله با خشکسالی در شیراز در ماه جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، علیرضا سپاس خواه پیش از ظهر دوشنبه در نشستی خبری افزود: این همایش مقارن 23 و 24 همین ماه برگزار می شود و در آن محورهایی نظیر مدیریت تقاضا و مصرف آب در مزرعه در شرایط خشکسالی، مسائل مربوط به به زراعی و به نژادی در شرایط خشکسالی، مسائل اقتصادی در شرایط خشکسالی و مسائل اجتماعی در شرایط خشکسالی بررسی می شود.

وی با اشاره به معرفی پژوهشکده ملی مطالعات خشکسالی در همایش مذکور نیز بیان کرد: اساسنامه این مرکز طی یکسال گذشته از سوی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز تهیه شده و به همراه جزئیات طرح آن به استانداری فارس ارائه شد و برای اینکه این پژوهشکده را بیشتر به متخصصان و اساتید دانشگاه های سراسر کشور بهتر مطرح کنیم در این همایش این مرکز نیز به حاضران در جلسه معرفی می شود.

در ادامه این جلسه دبیر اجرایی همایش و دبیر پژوهشکده ملی مطالعات خشکسالی نیز بیان کرد: حمایت کنندگان مادی و معنوی این سمینار را ارگانهایی نظیر استانداری فارس، ستاد حوادث پیش بینی نشده، ستاد بحران کشور، اداره کل هواشناسی استان، منابع طبیعی، دانشکده کشاورزی، جهاد کشاورزی و... تشکیل می دهند.

تورج هنر محل برگزاری این همایش را دانشکده کشاورزی شیراز اعلام کرد و افزود: یکی از اهداف عمده این همایش شناخت اساتید و کارشناسان برجسته حوزه خشکسالی در ارگانها و دانشگاه های مختلف بوده تا بتوانیم با استفاده از نظریات و دیدگاه های علمی آنها در پژوهشکده مطالعات خشکسالی راهکارها و طرح های لازم برای مقابله با مسئله خشکسالی را بررسی و تهیه کنیم.

وی تصریح کرد: شمار شرکت کنندگان در این مراسم حدود 650 نفر بوده وامیدواریم بتوانیم از این همایش دستاوردهای مناسبی را برای مدیریت خشکسالی به دست آوریم.

در ادامه این نشست دبیر علمی همایش نیز با اشاره به اینکه در جریان این همایش تلاش می شود که متخصصان و کارشناسان برجسته ای که در حوزه خشکسالی فعالیت دارند شناسایی و با آنها ارتباط برقرار شود، بیان کرد: در این راستا سعی شد که قبل از برگزاری مراسم اساتید برجسته این حوزه شناسایی شود و برای ارسال مقاله به سمینار هماهنگی های لازم صورت گیرد که در این خصوص موفق شدیم برای 14 مقاله قول مساعد بگیریم که آنها به عنوان مقالات کلیدی و اساسی ما مطرح هستند.

داور خلیلی با اشاره به اینکه فراخوان ارسال مقالات در اواسط اسفند ماه سال گذشته به تمام دانشگاه های کشور و سازمانهای اجرایی مرتبط با این امر مانند آب، جهاد کشاورزی و... ارسال شد، تصریح کرد: در موعد مقرر 74 مقاله از سراسر استانها دریافت شد که پس از بررسیهای لازم حدود شش مقاله برای ارائه شفاهی و 32 مقاله نیز به صورت پوستر انتخاب شد که البته با 14مقاله کلیدی قبلی حدود 20مقاله به صورت شفاهی ارائه می شود.

کد خبر 872151

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha