محمدباقر کشفی درباره تولیدات امسال صدا و سیمای مرکز خوزستان به خبرنگار مهر گفت: تلاش میکنیم فیلم، مجموعه، انیمیشن، مستند و برنامههای ترکیبی با سوژههای بومی بسازیم. بنابراین به توانمندیها و خدمات نظام که برای آبادانی انجام شده بیشتر توجه داریم. پرداخت به موضوعهایی چون سدها، نیروگاههای برق، پتروشیمی و صنعت نفت در دستور کار ما قرار دارد.
وی در ادامه افزود: امسال تاکید زیادی بر ساخت انیمیشن داریم و در حال حاضر مجموعه انیمیشن "بچههای شهر خرم" را با محوریت دفاع مقدس برای کودکان و نوجوانان تهیه میکنیم. قصه، لوکیشنها، لهجه و لباسها بومی است و بقیه تولیدات مرکز خوزستان هم به این ترتیب است.
مدیر صدا و سیمای مرکز خوزستان خاطرنشان ساخت: یک مجموعه انیمیشن با نام "نقش قالی" در مرحله تولید داریم. این انیمیشن به قالیبافی زنان عشایر و به نقشهای شیر و بز کوهی در فرش میپردازد. همچنین تولیدات تک قسمتی یا مجموعه با موضوع شعار اصلاح الگوی مصرف، بهداشت عمومی و ... در مرحله پیشتولید و تولید داریم.
کشفی تعهد امسال صدا و سیمای مرکز خوزستان برای تولید انیمیشن با درجه الف را یک ساعت ذکر کرد و گفت: گرچه تعهد ما یک ساعت است، اما فعالیت ما بیشتر از این است و دو برابر تعهد خود انیمیشن میسازیم. مجموعه "x11" را با محوریت زندگی مهندسان شرکت نفت در 13 قسمت تهیه میکنیم که مراحل صداگذاری و موسیقی متن را سپری میکند.
وی با اشاره به فیلم تلویزیونی "بانوی خوزستان" گفت: در این فیلم رشادت و دلاوریهای زنان مرزنشین در زمان تهاجم عراق به ایران را نشان میدهیم. این فیلم در مرحله نگارش قرار دارد و تولید آن به زودی آغاز میشود. همچنین به زودی تولید فیلم تلویزیونی "تونل انفجار" با محوریت بمباران در خوزستان شروع میشود. در تهیه فیلمها و مجموعههای از عوامل بومی بهره میبریم.
کشفی یکی دیگر از برنامههای صدا و سیمای مرکز خوزستان را تولید نماهنگ از زندگی سرداران شهید این مرکز همچون محمد جهانآرا، علمالهدی، هاشمی و بقایی دانست و گفت: از زندگی برخی سرداران همچون شهید علمالهدی فیلمهای تلویزیونی نیز تولید میکنیم. یک برنامه عروسکی با نام "بچههای نخلستان" هم در 36 قسمت مراحل تولید را سپری میکند.
مدیر صدا و سیمای مرکز خوزستان خاطرنشان ساخت: این مرکز در تولید مستند نیز فعال است. مستندی با محوریت بنادر گمشده در خوزستان تهیه میشود. فیلمهای داستانی بلند و کوتاه درباره شهرستان شوشتر، مناطق بومی خوزستان و کوچ عشایر از دیگر تولیدات صدا و سیمای مرکز خوزستان است.
وی درباره میزان پخش تولیدات صدا و سیمای مرکز خوزستان از شبکههای سراسری در سال 87، گفت: آمار دقیق ندارم، اما پارسال مرکز خوزستان به عنوان سومین استان که بیشترین آثار پخششده رادیویی و تلویزیونی در شبکههای سراسری را داشت، معرفی شد. با تولیداتی که در سال 88 در نظر داریم، امسال اول یا دوم میشویم.
کشفی درباره مشکل بودجه صدا و سیمای مرکز خوزستان، توضیح داد: مشکل بودجه همیشه وجود داشته، اما قابل حل است. آقای ضرغامی و معاون امور مجلس و استانهای صدا و سیما همیشه تاکید کردهاند مراکز برای تولیدات فاخر محدودیت ندارند و آنها هم از این پروژهها حمایت میکنند.
نظر شما