به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سیدمهدی موسوی خورشیدی صبح چهارشنبه در دومین نشست شورای حفاظت از منابع آب شهرستان افزود: توسعه آبیاری تحت فشار برای کاهش مصرف و افزایش راندمان تولید موثر است و توسعه استفاده از روشهای مدرن آبیاری در مزارع کشاورزی شرق گلستان باید در دستور کار مسئولان منطقه قرار گیرد.
وی تشکیل شورای حفاظت از منابع آب در شهرستان کلاله را موجب هماهنگی و انسجام در تصمیم گیری های مرتبط با بخش آب دانست و خاطرنشان کرد: صیانت و حراست از منابع زیر زمینی و فرهنگسازی استفاده صحیح از منابع آبی منطقه باید در سرلوحه کاری این شورا قرار گیرد.
رئیس شورای حفاظت منابع آب کلاله بیان داشت: این شورا با هدف ایجاد وحدت رویه بین دستگاه های اجرایی منطقه تشکیل شده و نظاممند کردن حفاظت و بهره برداری از منابع آب در جهت توسعه پایدار و به تعادل رساندن منابع و مصارف آب این شهرستان، از اهداف تشکیل این شورا است.
موسوی خورشیدی از ادارات منابع طبیعی و جهاد کشاورزی شهرستان کلاله خواست، برنامه های پیشنهادی خود را برای تغییر الگوی کشت و طرحهای آبخوان داری با هداف بهره مندی بهینه از منابع آبی را ارائه دهند.
رئیس اداره منابع آب کلاله گفت: در شهرستان کلاله هزار و 230 حلقه چاه آب فعال بوده که از این تعداد 480 حلقه چاه غیر مجاز است و برای انسداد 60 حلقه چاه غیر مجاز حکم قطعی از مراجع قضایی دریافت شده است.
جمشید بهمنی افزود: همچنین درخواست 257 فقره حفر چاه، کف شکنی و لایروبی در حال رسیدگی است.
نظر شما