محقق و پژوهشگر طب اسلامی و سنتی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: عدم وجود مرکز یادشده باعث می شود تحقیقات صورت گرفته در زمینه این طب به صورت پراکنده انجام شود و محققان از نتیجه تحقیقات هم آگاهی چندانی پیدا نکنند.
صیادی ادامه داد: همچنین به دنبال عدم وجود مرکز و گروهی منسجم در زمینه طب اسلامی و سنتی، امکان رسیدن این طب به جایگاه واقعی خود در جامعه پایین می آید که این امر ضرورت تشکیل این مرکز را بیش از پیش آشکار می کند.
وی تاکید کرد: در صورت تشکیل گروه و مرکز منسجم یادشده این گروه می تواند آموزه های دینی و دستورات طب سنتی را در زمینه تغذیه کاربردی کند و در این خصوص فرهنگسازی مناسب را انجام دهد تا تغذیه مناسب و مطلوب مبتنی بر تغذیه اسلامی و سنتی در میان مردم نهادینه شود.
این محقق افزود: لازم است به موازات توجه به طب جدید به طب سنتی و اسلامی نیز توجه ویژه ای شود و دست اندرکاران پزشکی بدون دلیل و مدرک مستدل این طب را رد نکنند.
صیادی خاطرنشان کرد: اساس علمی بسیاری از توصیه های دینی در خصوص تغذیه مناسب و نقش آن در ارتقای سلامت جسمی کشف و به دنبال این امر صدق و درستی این توصیه ها آشکار شده است که این امر لزوم توجه به طب اسلامی را بیش از پیش آشکار می کند.
نظر شما