به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد رویانیان با اشاره به این که اتوبوس های تندرو در یک سال گذشته توانستند به کاهش ترافیک پایتخت کمک کنند، خاطرنشان کرد: الگوبرداری از این طرح در شهرهایی مانند تبریز نشانه موفقیت این ایده مدیریت شهری تهران است و بر اساس طرح جامع حمل و نقل و ترافیک ، توسعه این خطوط در پایتخت ادامه خواهد یافت که البته در برنامه ای شهرداری تهران هم توسعه این خطوط لحاظ شده است.
وی با بیان این که شرایط کنونی زمان مناسبی برای هوشمند سازی و مکانیزه کردن خطوط تندرو است، اظهار کرد: در کنار توسعه اتوبوسرانی، اولویتهایی مانند مکانیزه کردن خدمات، مدیریت عرضه و انجام ظرفیتسنجیهای لازم نیز باید در دستور کار قرار گیرد تا شاهد افزایش بهرهوری در این بخش باشیم.
رئیس ستاد مدیریت مصرف سوخت یکی از دلایل موفقیت این طرح را اطمینان مردم به خطوط موجود دانست و تصریح کرد: البته هنوز مشکلاتی بر سر راه افزایش بهرهوری از این سیستم وجود دارد که به عنوان نمونه وجود تقاطع های همسطح از جمله موانع توسعه خطوط تندرو محسوب میشوند که برای رفع این مشکل باید چاره ای اندیشیده شود، چرا که از اولویتهای اتوبوسرانی اصلاح مدیریت تقاضا است.
رویانیان در این باره که آیا تهران همچنان نیازمند ورود اتوبوسهای جدید به ویژه اتوبوسهای تندرو است، گفت: در صورتی که نیازسنجیهای کامل صورت گرفته باشد و به صورت علمی مشخص شود که چه میزان نیاز وجود دارد، میتوان برای رفع کمبودها با دولت رایزنی کرد.
وی در پایان بلیت الکترونیکی، کنترل هوشمند مسیرهای اتوبوسرانی و نصب GPS را از دیگر اولویتهای اتوبوسرانی برشمرد که باید مورد توجه تمام مدیران قرار بگیرد.
نظر شما