به گزارش خبرنگار مهر در رشت، مدیر کل حمل و نقل و پایانههای استان گیلان عصر شنبه در مراسم تجلیل از دست اندرکاران حمل و نقل جاده ای استان افزود: با اعطای تسهیلات از محل طرحهای بنگاههای کوچک و زودبازده اقتصادی تاکنون افزون بر یک هزار و 435 دستگاه انواع وسایط نقلیه عمومی شامل سواری، مینیبوس، اتوبوس، کامیونت و کامیون نوسازی شده است.
وی همچنین با اعلام اینکه 99.5 درصد حمل و نقل و جابجایی کالا و مسافر دراستان از طریق جاده های انجام میشود، عنوان کرد: این درحالیست که سهم جابجایی جابجایی کالا و مسافر در کشور از طریق جاده ها 87 درصد است.
مدیرکل پایانههای گیلان ادامه داد: طبق بررسیهای انجام شده هزینه حمل و نقل در 30 تا 40 درصد قیمت تمام شده کالاها اثرگذار است و به تبع افزایش یا کاهش آن قیمت کالاها هم تغییر میکند.
جیفرودی همچنین ایجاد زیرساختهای مناسب در بخش حمل و نقل جادهای و فراهم شدن راههای دسترسی را از جمله معیارهای توسعه یافتگی عنوان کرد و افزود: در استان گیلان بخش زیادی از زیر ساختها انجام شده است.
وی یادآور شد: با ثبت و فعالیت 117شرکت مسافربری در گیلان، بیش از یک هزار و 800 دستگاه وسیله نقلیه عمومی اعم از اتوبوس، مینی بوس، سواری در استان فعال است.
مدیرکل پایانه های گیلان تعداد شرکتهای حمل و نقل کالا در گیلان را هم 161 شرکت بیان کرد و افزود: افزون بر سه هزار وسیله نقلیه عمومی در این بخش وجود دارد.
فرمانده نیروی انتظامی استان گیلان نیز در این مراسم به آمار کاهش تصادفات جاده ای در سالهای اخیراشاره کرد و گفت: با همکاری و همدلی همه دستگاههای این موفقیت در استان به دست آمده است.
سردار بهمن امیری مقدم افزود: حضور شبانه روزی پلیس در همه جاده های استان موجب رضایتمندی مسافران و گردشگران شده است.
وی ادامه داد: امروز نیروی انتظامی در تمامی مناطق مختلف حضوری پررنگ دارد و این امر موجب رفاه و آسایش مردم است.
نظر شما