به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حسن افتخاری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در مورد شرایط و نحوه احداث این جایگاهها اظهار داشت: ظرفیت سوخت دهی جایگاه متوسط سوختگیری حداکثر حدود 400 خودرو در شبانه روز است و به صورت پکیج ساخته شده و با فشار ورودی حداکثر 60 و حداقل 1/4 پوند بر اینچ مربع کار می کند.
وی گفت: این جایگاهها به دلیل داشتن ابعاد کوچک در فضای باز و در اماکنی مانند پارکینگ خودروها در سازمانهای دولتی، نظامی و انتظامی با رعایت مسائل فنی و ایمنی قابل نصب و بهره برداری است.
مدیرعامل شرکت گاز خرسان جنوبی محل نصب این جایگاهها را در داخل محدوده سازمانها دانست و افزود: در حال حاضر دو شرکت مجاز و معتبر به عنوان سازنده تجهیزات توسط شرکت گاز خودرو ایران مورد بررسی قرار گرفته است و باید تجهیزاتی در مجتمعهای دولتی نصب شود که دارای تأییدیه رسمی از اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور باشد.
افتخاری با بیان اینکه جایگاههای متوسط نباید در فضاهای مسقف نصب شود، گفت: ابعاد زمین مورد نظر برای جایگاه های متوسط بستگی به ظرفیت جایگاه و نوع تجهیزات دارد و حداقل فضای لازم با توجه به محل توقیف خودروها برای سوختگیری و تجهیزات 50 مترمربع است.
وی ادامه داد: از آنجایی که این نوع جایگاهها فاقد مخزن ذخیره است حریمی برای آن در نظر گرفته نشده از این رو باید محدوده نصب تجهیزات متوسط و فضای سوختگیری به گونه ای علامتگذاری شود تا تجهیزات از صدمات مکانیکی ناشی از تردد خودرو و سایر مواد محافظت شود.
مدیرعامل شرکت گاز خرسان جنوبی گفت: نمایندگان سازمانهای دولتی، نظامی و انتظامی می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام اقدامات لازم به منظور احداث جایگاه متوسط سوختگیری سی ان جی برای خودروهای دولتی و کارمندان خود به واحد گازرسانی به صنایع و مجتمع های مسکونی شرکت گاز استان مراجعه کنند.
وی تصریح کرد: برای این منظور امکان تأمین برق و گاز مورد نیار شرط اساسی بوده و باید شبکه گازدار در مجاورت ادارات متقاضی وجود داشته باشد.
نظر شما