حبیب الله مسعودی فرید در حاشیه همایش خانواده پایدار در کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی کارشناسان نشان می دهد در 80 درصد موارد دلیل اصلی فرار دختران از خانه وجود آسیبهای اجتماعی و ناهنجاری به خصوص در خانواده ها می باشد.
وی تصریح کرد: افزایش مهارتهای خانواده ها و تقویت بنیانهای خانواده از سیاستهای اصلی است که باید مد نظر قرار گیرد و حمایتهای مالی و معنوی لازم در این خصوص ضروری است.
مسعودی با اشاره به نقش کلیدی رسانه ها در خصوص آموزش خانواده ها خاطرنشان کرد: باید با استفاده از ابزارهای موجود بخصوص رسانه ها سطح مهارت های خانواده را ارتقاء دهیم که قدم اول باید این آموزش ها به رسانه های منتقل و از این طریق به مردم و جامعه تسری یابد.
مسعودی فرید افزود: ایمن سازی و انتقال ارزشها موجب تحکیم روابط خانواده و درنهایت حفظ بنیان خانواده ها خواهد شد.
وی عنوان کرد: متاسفانه میزان اقدام به طلاق در بین جوانان بیشتر از سایر اقشار جامعه است و طبق آمار 50 درصد از موارد طلاق در سالهای اول زندگی روی می دهد.
مسعودی فرید افزود: یک میلیون و 600 هزار ازدواج در هر سال در کشور روی می دهد که از این تعداد 800 هزار نفر مهارت های زندگی را فرا می گیرند.
وی گفت: باید افراد تحت پوشش دوره های آموزشی مهارتهای زندگی افزایش یابند و فرهنگسازی لازم در خصوص تحکیم خانواده در بین اقشار جوان جامعه انجام شود.
مدیر کل پیشگیری سازمان بهزیستی مهمترین آسیبهای اجتماعی در سطح کشور را اعتیاد و تعارضات خانوادگی دانست و گفت: این عوامل در نهایت موجب خشونتهای بسیار مانند کودک آزاری، غفلت از کودکان و فرار از خانه می شوند.
وی عنوان کرد: طی سال 87 نزدیک به دو میلیون دانشجو و دانش آموز مهارت های زندگی را فرا گرفته اند که این آموزش ها در سال جاری نیز ادامه خواهد یافت.
مسعودی فرید اضافه کرد: هم اکنون بیش از 90 درصد دانش آموزان در مقطع دبستان تحت پوشش آموزش مهارت ها قرار دارند و بزودی با تصویب سند راهبردی آموزش مهارت زندگی این آموزش ها در سیستم آموزش و پرورش گسترش می یابد.
وی همچنین از تالیف کتابهای آموزش مهارت زندگی برای مقاطع مختلف تحصیلی خبرداد.
نظر شما