به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، هوشنگ غلامزاده عصر یکشنبه در جمع کارشناسان حوادث غیرمترقبه و هلال احمر استان افزود: این مقدار هزینه نسبت به قبل از سال 84 در استان با رشد 280 درصدی روبرو بوده است که توجه ویژه دولت به این بخش را نشان می دهد.
وی اظهار داشت: در طول سال هزار حادثه در کشور ثبت می شود و گلستان نیز از استانهای حادثه خیز کشور بوده که سالانه حوادث زیادی نظیر سیل، خشکسالی و زلزله در آن رخ می دهد.
وی خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از حوادث و کاهش تلفات و خسارت باید برنامه ریزی شود و آموزش در این زمینه اصل مهم و ضروری است تا برای مقابله با بحران آمادگی داشته باشیم.
به گفته غلامزاده، تاکنون 45 درصد اعتبارات بخش حوادث جذب شده و 55 درصد اعتبارات در زمینه بازسازی هزنیه شده است.
معاون عمرانی استاندار گلستان بیان داشت: مقاوم سازی ساختمانها و استفاده از فناوری نوین و ساخت ساختمانهای سبک با مصالح نوین و استاندارد سازی مسالح از راهکارهایی برای کاهش حوادث و بلایا است.
وی یادآورشد: متاسفانه مصالح ساختمانی استاندارد نیست و در بحث حوادث نگرانیهایی وجود دارد و نباید کیفیت کار فدای کمیت شود و باید استانداردهای لازم رعایت شود.
وی، آموزش کارگران، بهسازی بافتهای فرسوده، برگزاری مانورها، طرح ارتقای ظرفیت و بدست آوردن الکویی مناسب برای مقابله با حوادث و بلایای طبیعی را امری مهم دانست.
به تاکید غلامزاده، اجرای طرح پایگاه امداد هوایی برای امداد رسانی مناسب در مواقع ضروری در استان نیاز بوده و باید زودتر تکمیل شود.
نظر شما