خبرنگار مهر از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کسب اطلاع کرد: در پی بلاتکلیفی در وضعیت اسکله های غیر مجاز، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ساماندهی و رسیدگی به اسکله ها را که تعداد آنها به 212 اسکله می رسید، در دستور کار قرار داد.
بسیاری از اسکله ها به ویژه در مناطق و سواحل جنوبی کشور در بلاتکلیفی به سر می بردند که در سال 84 و مدیریتهای قبلی ستاد و طی تحقیقات میدانی قوی توسط این ستاد و مشارکت دستگاههای ذی ربط ، کلیه اسکله ها و خورها شناسایی و مورد بازدید قرار گرفتند.
ساماندهی این اسکله ها به دلیل سوء استفاده در فعالیت در آنها در دستور کار قرار گرفته بود، بنابراین تمامی موضوعات مرتبط با آنها مورد رسیدگی قرار گرفت.
در این اقدامات با اهتمام به اینکه دیگر در این اسکله ها به صورت رویه قاچاق صورت نمی گیرد، پرونده این اسکله ها بسته شد و دیگر قاچاق در این اسکله ها به صورت رسمی صورت نمی گیرد و به عبارت دیگر، اسکله غیر مجازی در کشور وجود ندارد.
این در حالی است که پیش از ساماندهی اسکله ها، مثلا اسکله هایی با مجوز فعالیت کشتی سازی وجود داشت، اما مبادرت به کار صادرات سوخت می کرد. بنابراین، این اسکله با فعالیت غیر مجاز به صورت رسمی کار می کرد.
این اسکله ها از حیطه کاری خود خارج شده بودند و به کار صادرات و واردات و درآمد زایی از طرق مختلف به صورت غیر مجاز اقدام می کردند. برهمین اساس، این اسکله ها یا تعطیل شدند و یا فعالیت آنها ساماندهی شد.
با ساماندهی اسکله های غیر مجاز و بلاتکلیف، به ویژه در سواحل جنوبی کشور و با استقرار نیروهای انتظامی، گمرک و سایر دستگاهها امیدواریم دیگر شاهد فعالیت اسکله ها به صورت غیر مجاز نیستیم.
نظر شما