به گزارش خبرنگار مهر در نکا، محمدعلی پیشاهنگ بعد از ظهر دوشنبه در بازدید از پروژه مذکور در ساری با بیان مطلب فوق افزود: دستگاه های رادیویی به عنوان پایلوت در ایستگاه های مخابراتی نکا و ساری نصب شده و مراحل مربوط به سیگنال گیری نیز صورت گرفته است.
وی با اعلام قطعی بودن زمان اعلام شده برای اتمام پروژه مذکور خاطرنشان کرد: فقط نصب دستگاه ها در 19 ایستگاه باقی مانده که با اتمام عملیات نصب ، ارتباط تمام مسیر و مراکز انتقال نفت شمال ایران با شبکه سراسری مخابرات نفت برقرار خواهد شد.
همچنین جبارزاده معاون مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال نیز با اشاره به اهمیت انتقال نفت خام کشورهای آسیای میانه همچنین انتقال فراورده های بنزین، گازوئیل و نفت سفید به استان های مازندران و گلستان، اظهار داشت: اهمیت ارتباط مخابراتی در پایداری خطوط لوله و نیازهای روزافزون شرکت ها و افراد به مقوله اطلاعات و بهره گیری از این تکنولوژی فراگیر جهانی، مدیریت مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تصمیم به ایجاد یک بستر مناسب برای این کار گرفته که شامل انتقال و بهره برداری از کانال های تلفنی و دیتا است.
وی به پروژه تعریف شده برای ایجاد 16 ایستگاه مخابراتی در منطقه شمال اشاره کرد و گفت: این پروژه از ایستگاه آب باریک در حوزه استحفاظی شهرستان فیروزکوه شروع و به نکا و محمود آباد ختم می شود.
جبارزاده با بیان اینکه ظرفیت انتقال این 16 ایستگاه حدود 63 کانال E1 است، هر کانال E1 را معادل 30 کانال تلفنی عنوان و خاطرنشان کرد: اولین لینک پروژه، بین مراکز انتقال نفت نکا و مرکز ساری کلید خورد که کل پروژه تا پایان تابستان 88 به بهره برداری کامل خواهد رسید.
وی در خصوص تاثیرات بهره برداری از پروژه ری - ساری - نکا، در حوزه مخابرات، گفت: نیازمند سیستم هایی با پایداری بسیار زیاد همچنین سرعت و ظرفیت کافی هستیم که با بهره برداری از این پروژه مراکز انتقال نفت ، فشارشکن ها و تاسیسات منطقه شمال همچنین مرکز منطقه با ستاد تهران ارتباط خوب و مطمئن مخابراتی خواهند داشت.
معاون مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال، انتقال کانال های تلفنی در حد مورد نیاز، اینترنت، پزشکی از راه دور SCADA و حفاظت الکترونیک را از دیگر مزایای بهره برداری از پروژه مخابراتی ری - ساری - نکا عنوان کرد.
نظر شما