محمد دوستار در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه فضای آموزشی دانشگاه پیام نور استان در سال 85، پنج هزار متر مربع بوده است، افزود: این دانشگاه پس از استانی شدن از 11 مرکز به 17 مرکز و واحد دانشگاهی، از 20 هیئت علمی به 90 هیئت علمی و از نظر جمعیت دانشجویی از تعداد 13هزار دانشجو به 30 هزار دانشجو رسیده است.
وی عنوان کرد: از سال 85 در راستای سیاست تمرکززدایی دولت و افزایش تعداد دانشگاه ها، دانشگاه پیام نور گیلان از حالت منطقه ای خارج و استانی شده است.
رئیس دانشگاه پیام نور گیلان به جایگاه دانشگاه در توسعه جوامع بشری اشاره کرد و اظهار داشت: محور توسعه در هر جامعه ایی وجود انسانهای فرهیخته و خلاق است که بتوانند با تامل و تفکر در راستای حل مشکلات بشریت ایده پردازی کنند و با ارائه راهکارهای علمی رستگاری بشریت را از این ناحیه رقم بزنند زیرا علم به انسان کمک می کند تا توانمندی های خود را از بالقوه به فعل برساند و راه سعادت را طی کند.
وی برخورداری از آموزشهای دانشگاهی در عصر حاضر را که عصر دانایی لقب گرفته ضروری دانست و بیان داشت: دولتمردان برای اینکه بسترهای لازم را برای زندگی فراهم کنند ضرورت دارد که شیوه های آموزشی را در کشور مهیا سازند تا زمینه برای افراد جویای تحصیل با هزینه کمتر فراهم شود.
دوستارگفت: بدین جهت در کنار دانشگاه های سنتی دانشگاه های مجازی و پیام نور و ... با شیوه آموزشی نیمه حضوری و سیستم باز تشکیل شده است.
این مسئول اضافه کرد: فعالیت این دانشگاه به صورت رسمی از سال 67 با 25 مرکز و واحد در سطح کشور آغاز شد و هم اکنون حدود یک میلیون دانشجو را تحت پوشش دارد.
دوستار عنوان کرد: دانشگاه پیام نور از نظر جایگاه آسیایی و در میان دانشگاه های باز و از راه دور رتبه دوم، از نظر جهانی رتبه ششم و در میان دانشگاه های جهان اسلام رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان گیلان با اعلام اینکه رویکردهای آموزشی ارائه شده در این دانشگاه موجب توانمند شدن دانشجویان می شود، یادآور شد: کتابهای دانشگاه پیام نور پرمحتواترین و غنی ترین کتابها آموزشی در کشور است و تمامی سرفصلهای شورای عالی انقلاب فرهنگی در آن پیاده شده است.
نظر شما