به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر پرهیزکار افزود: به منظور شناخت و آگاهی بیشتر سرمایه گذاران، مردم و مسئولین از امر احیاء و مرمت اوایل بهمن سال گذشته مقرر شد در راستای فعال تر ساختن بحث احیاء و بهره برداری، همایش ملی "شناخت و معرفی مزیتها و ظرفیتهای احیاء و بهره برداری ازاماکن تاریخی و فرهنگی" را برگزار کنیم.
وی گفت: فرصت 4 ماهه ای که برای برگزاری این همایش در نظر گرفته شد طبیعتا فرصت کمی بود که با برنامه ریزی فشرده و کار منظم تلاش کردیم تا این همایش را با بهترین کیفیت ممکن برگزار کنیم. در این مدت طی نشستهای متعدد هیئت علمی همایش مشخص شد که پس از بررسی و مطالعه از میان 115 مقاله ارسالی حدود 70 مقاله برای شرکت در همایش انتخاب شدند که نهایتا به 12 مقاله برتر در مراسم اختتامیه جایزه داده میشود و همچنین از پیشکسوتان حوزه مرمت هم تقدیر به عمل خواهد آمد.
مدیرعامل صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی خاطرنشان کرد: طبیعتا برای احیاء و بهره برداری و مرمت بناهای تاریخی نیازمند کارعلمی هستیم و در حوزه فعالیتهای صندوق بر کار علمی و زیرساختی تاکید ویژه ای داریم. از اینرو جهت ارتقای بارعلمی در این همایش با دانشگاههای مختلفی چون دانشگاه تهران، علم و صنعت، شهید بهشتی و دانشکده هنر مشارکت و همکاری داشتیم .
پرهیزکار با اشاره به حضور پر رنگ دانشجویان در همایش و نمایشگاه اظهار کرد: ما از پایان نامه هایی که در حوزه فعالیتهای صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی باشد حمایت کرده و در راستای ارتقای هرچه بیشتر کار خود نتایج حاصل شده را به کار خواهیم بست.
مراسم اختتامیه همایش ملی "شناخت و معرفی مزیتها و ظرفیتهای احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی" عصر روز چهارشنبه در موزه ملی برگزار می شود.
نظر شما