به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، غلامحسین فخاری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به سرانه 19 سانتی متری فضاهای ورزشی در تبریز،ة این کلانشهر یکی از فقیرترین مناطق کشور در این زمینه محسوب می شود.
وی با بیان اینکه معمولا امکانات استان ها در مراکز تجمیع می شود تصریح کرد: اما با اینحال، تبریز کمترین میزان سرانه ورزشی آذربایجان شرقی را به خود اختصاص داده است.
فخاری در ادامه یادآور شد: هم اکنون از 58 شهر استان، سرانه ورزشی 20 شهر بالای یک متر مربع و جلوتر از برنامه چهارم توسعه قرار دارد.
وی گفت: با توجه به پروژه های ورزشی در حال اجرا و اتمام طرح های نیمه تمام ورزشی تا 20 ماه آینده، متوسط سرانه ورزشی آذربایجان شرقی به میزان دو برابر افزایش می یابد.
مدیرکل تربیت بدنی استان بیان داشت: تا پایان سالجاری، سرانه ورزشی 50 درصد شهرهای استان به بالای یک مترمربع خواهد رسید.
فخاری اظهارداشت: برابر برنامه ریزیهای انجام شده و اهداف ورزشی ترسیم شده در برنامه پنجم توسعه، متوسط زیر ساختهای ورزشی استان را حداقل 10 درصد بیشتر از دیگر استان ها در نظر گرفته ایم.
وی با شاره به جوان بودن جامعه و نیاز آن به تحرک و نشاط، افزود: فراهم نمودن امکانات ورزشی برای جامعه ای که اکثریت آن را جوانان تشکیل می دهند لازم و ضروری است.
وی گفت: سیاست تربیت بدنی در خصوص هیات های ورزشی کنترل عملکرد شش ماهه هیات ها و نظارت بر تعهدات روسای این هیاتها و ساماندهی آنها می باشد.
فخاری علمی شدن ورزش را مهم توصیف کرد و گفت: تا زمانی که ورزش کشور و استان از نظر علمی بارور نشود ، نتیجه مطلوبی به دست نخواهد آمد.
وی با اشاره به قدرت و یکه تاز بودن دوچرخه سواری استان در سطح کشور ، اعلام کرد: اگر ورزش علمی شود هیچگاه دچار افت نمی شویم و با علمی کردن آن ، قدرت و یکه تازی خود را ادامه خواهیم داد.
وی افزود: در سنوات گذشته میزان کلاسهای آموزشی ورزشی برگزار شده در استان یک رقمی و یا نزدیک به صفر بوده و این موضوع در سنتی ماندن ورزش استان و عقب رفت ان تاثیر بسزایی داشته است.
فخاری از برگزاری اولین المپیاد ورزشی در بین ورزشکاران استان در نیمه دوم امسال خبر داد و گفت: این المپیاد ها زمینه ای برای حضور قدرتمند در المپیاد ورزشی کشور و محلی برای کشف استعدادهای نخبه استان خواهد بود.
وی با ابراز تاسف از اقدام برخی ادارات و کارخاتجات دولتی در عدم تخصیص یک درصد بودجه عمرانی خود به امر ورزش و واریز آن به حساب مرکز ، بیان داشت: اگر ترتیبی اتخاذ شود تا این ارقام در تیم های ورزشی استان هزینه شود، شاهد رشد و شکوفایی ورزش استان خواهیم بود.
وی از نبود خوابگاه و محلی برای اسکان ورزشکاران دیگر استان ها در استان به عنوان معضلی برای تربیت بدنی یاد کرد و گفت: نبود خوابگاه ورزشکاران موجب شده تا از هتل ها و مسافرخانه برای اسکان ورزشکاران استفاده کنیم و این امر هزینه های سنگینی را بر تربیت بدنی وارد کرده است.
فخاری افزود: اگر سرای ورزشکاران که هم اکنون در اختیار سپاه است به اداره کل تربیت بدنی استان باز گردانده شود، مشکل اسکان ورزشکاران به کل مرتفع می شود.
نظر شما