به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مهدی خزاعی صبح پنج شنبه در نشست خود کفایی کمیته امداد استان افزود: این طرح به طور جدی از ابتدای امسال با الهام از فرامین رهبر معظم انقلاب در راستای کاهش فقر و نیاز مستمری بگیران و افراد زیر پوشش آنها اجرا می شود.
وی ادامه داد: افزایش توان اقتصادی و اجتماعی، توانمند سازی خانوادهها و در نهایت خارج شدن مددجویان از طرح دریافت مستمری از اهداف اجرای این طرح است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی اظهار داشت: در این راستا بیش از 30 نفر کارشناس مجرب کمیته امداد با حضور در محل زندگی محرومان در روستاهای دور و نزدیک و نقاط مختلف شهری و دیدار چهره به چهره با آنان نسبت به تکمیل فرمهای مربوط و سپس جمع بندی اطلاعات جمع آوری شده اقدام می کنند.
خزاعی گفت: با اجرای این طرح تمام خانوارهای زیر پوشش توسط کارشناسان این نهاد استعدادیابی شده و برای خانوارهای مستعد به فراخور توانایی های آنان شغل ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه تمام مددجویان مورد ارزیابی فنی و مهارتی قرار می گیرند، افزود: خانواده هایی که دارای حرفه و توان فنی و مهارت لازم هستند، با پرداخت تسهیلات برای آنان شغل ایجاد می شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امدادامام خمینی(ره) خراسان جنوبی تصریح کرد: برای خانواده هایی هم که فاقد توان فنی و مهارت لازم باشند با مشاوره شغلی توسط کارشناسان این نهاد برای آنها دوره آموزشی رایگان در مراکز فنی و حرفه ای مجهز و معتبر امداد برگزار و پس از طی دوره آموزشی و اخذ گواهینامه معتبر فنی و حرفه ای با پرداخت تسهیلات برای آنان شغل ایجاد می شود.
خزاعی یادآور شد: تسهیلات پرداختی به متقاضیان از محل اعتبارات امداد، قرض الحسنه بانکها و همچنین از محل بنگاههای زودبازده تامین می شود.
وی گفت: در تمام مراحل آموزش و انجام طرح، نظارت کامل و دقیق از سوی ناظران و کارشناسان امداد استان بر حسن اجرای طرح انجام می گیرد.
خزاعی خاطرنشان کرد: آن دسته از مددجویانی که توانایی کار و ایجاد شغل را داشته باشند و از این امر خودداری کنند از حمایت این نهاد خارج و مستمری آنان قطع خواهد شد.
نظر شما