به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت الاسلام سید حمید حسینی پیش از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر بیش از هزار و 800 دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به صورت رسمی به تحصیل در این دانشکده اشتغال دارند و در سالهای آینده و به موازات افزایش رشته ها و گرایشها، رشته های جدیدی نیز در این دانشکده مجازی ارایه خواهد شد.
وی تصریح کرد: منابع درسی از طریق پایگاه اینترنتی به صورت بسته های الکترونیکی همچنین فروشگاه الکترونیکی و با همکاری نمایندگی های این دانشکده در سراسر کشور در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.
وی عنوان کرد: استفاده از جدیدترین تکنولوژی های روز، در سیستم های آموزشی بخصوص در زمینه علوم دینی ضروری است و در همین راستا دانشکده مجازی علوم حدیث راه اندازی شده است.
وی با اشاره به استقبال گسترده علاقمندان برای تحصیل در این دانشکده، این مرکز تبدیل به بزرگترین دانشگاه مجازی کشور شده است.
حجت الاسلام دکتر حسینی گفت: دانشکده علوم حدیث اولین مرکز رسمی آموزش عالی کشور است که زیربنایی ترین رشته علوم اسلامی را به صورت تخصصی به دانشجویان آموزش می دهد.
وی ادامه داد: این دانشکده اولین دوره الکترونیکی خود را از تابستان 83 در شبکه جهانی اینترنت ارائه کرد.
رئیس دانشکده مجازی علوم حدیث با اشاره به شیوه های تدریس از طریق اینترنت تصریح کرد: در دانشکده مجازی علوم حدیث، تنها به ارائه متن دروس اکتفا نمی شود، بلکه با به کارگیری ابزار چند رسانه ای و تعاملی، محیط کلاس بازسازی و از فرآیند یادگیری اطمینان حاصل می شود، همچنین استفاده از صوت، تصویر، پویانمایی، امکان ارتباط سریع و زنده با استاد و راهنمایی آموزشی، دسترسی به بانک پرسش ها و پاسخ های احتمالی، امکان دسترسی آسان به متن کامل جزوه هر درس، هدایت آموزشی دانشجو و موارد متعدد دیگر از جمله ویژگی های برجسته ی دروس الکترونیکی این دانشکده مجازی است.
وی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو نیز گفت: در سالهای قبل، نحوه پذیرش دانشجو به شیوه فراگیر بوده است، اما از سال جاری دانشجویان از طریق کنکور سراسری پذیرفته خواهند شد.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: تمامی دوره ها و برنامه های این دانشکده با نظارت و مجوز رسمی وزارت علوم تحقیقات و فن آوری است و به دانش آموختگان دوره های رسمی این دانشکده، مدرک رسمی از سوی وزارت مذکور اعطا می شود.
نظر شما