سید شمس الدین حسینی در گفتگو با مهر در خصوص عملکرد بنگاههای زودبازده در دولت نهم و انتقاداتی که نسبت به عملکرد آنها صورت می گیرد، گفت: در تمام دنیا یکسری مطالعات و بررسیهایی در خصوص نقش و جایگاه این بنگاهها در اقتصاد صورت گرفته است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: همانگونه که در اقتصاد تمام کشورها نقشی برای بنگاههای بزرگ مطرح است، برای بنگاههای کوچک و متوسط نیز این نقش مطرح است و کارها و بررسیهای علمی بر روی آنها صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در کشور ما SME ها تحت عنوان بنگاههای زودبازده و کارآفرین مطرح شده اند، افزود: اصل ایده ایجاد بنگاههای زودبازده اصل کاملا روشنی است.
حسینی ادامه داد: اقتصاد کشورهایی نظیر کره و چین در بخشهایی مانند درآمدزایی، رشد و ایجاد اشتغال مرهون اجرای چنین سیاستهایی است.
وی با اشاره به اجرای طرح بنگاههای زودبازده در ایران با یک چارچوب، آئین نامه و ساز و کار مشخص، اظهار داشت: طرح بنگاههای زودبازده در کشور اجرایی شد و اثرات خود را بر روی اشتغال، رشد کشور و سایر مباحث گذاشت.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: در برخی از موارد تخلفات و بی دقتی هایی در اجرای این طرح صورت گرفت و افرادی که به هر دلیلی نقدی بر عملکرد این بنگاهها دارند بر روی این بی دقتی ها بسیار مانور می دهند.
وی سیاست اجرای طرح بنگاههای زودبازده را مثبت ارزیابی کرد و گفت : این سیاست هم اکنون اجرایی شده و گرچه ممکن است نقاط ضعفی در اجرای آن وجود داشته باشد اما هنر همه ما این است که از این انتقادات و ایراداتی که دلسوزانه نیز صورت می گیرد استفاده کنیم تا در مراحل بعدی این ایرادات برطرف شود تا اجرای موثرتری از عملکرد طرح را شاهد باشیم.
حسینی خاطر نشان کرد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته میزان انحراف به لحاظ ارزش کلی تسهیلات پرداختی به بنگاههای زودبازده بسیار کم بوده است.
نظر شما