به گزارش خبرنگار مهر از محل اجلاس منطقه ای مجمع جهانی اقتصاد در اردن ، "عصام جناحی" رئیس کانون فاینانس بحرین گفت: من از سیستم بانکداری اسلامی آمده ام. این سیستم فقط به دنبال سود و منفعت نیست بلکه مسئولیت های اجتماعی و منفعت اجتماعی هم مورد توجه است.
وی گفت: در مقابله با بحران مالی جهانی شاهد این بودیم که سیستم های متکی بر بانکداری اسلامی با کمترین ریسک در سرمایه گذاری مواجه بودند و خسارت بسیار کمتری از سایر سیستم های بانکی دیدند. این یک درس بزرگ است که آمیخته کردن تجارت با مسئولیت های اجتماعی و منافع عامه ، هزینه های بحران را کمتر و ما را در مدیریت آن تواناتر می کند.
"عصام جناحی" با اشاره به ضرورت آمیختن سرمایه گذاری و تجارت با آموزش همگانی گفت: ما باید به سهامداران توجه کنیم. به توجه آنها به محیط زیست ، به نیاز آنها به آموزش و به آن چیزی که رفاه آنان را افزایش می دهد. مثل اینکه اگر روی شهرها سرمایه گذاری می شود ، دولتها موطف به سرمایه گذاری بر روی شهروندان هم هستند.
"کوین کلی" رئیس شرکت "Hedrick & Struggles" آمریکا هم گفت: به نظر من ، مهمترین مسئله ایجاد توازن بین سرمایه گذاران و سهام داران است. باید توجه داشت که سهامداران امروز نسبت به گذشته از توانایی ها و دانایی های اطلاعاتی زیادتری برخوردارند و می توانند نقش بسیار فعال تری ایفا کنند. بنابر این شفافیت اطلاعات بین مدیران و سهام داران نقش استراتژیکی یافته است.
وی افزود: ما در فضای جدید باید بدانیم که فرهنگ هم مهم است. باید بدانیم فقط هوشمندی (IQ) و یا مغز مردم مناطقی که در آنجا سرمایه گذاری می کنیم مهم نیستند ، بلکه مفهومی به نام احساس نیز بسیار اهمیت دارد. بر همین مبنا باید بین مدیران و سرمایه گذاران توزان و اشتراک عقلانی و احساسی ایجاد شود.
نظر شما