به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از "ای بی سی"، تسیولکاس این جایزه را برای رمان " سیلی " دریافت کرد که روایت مردی است که رستورانی خارج از شهر فعالیت دارد.
این نویسنده زاده ملبورن جایزه 20 هزار دلاری خود را از دستان ملکه انگلستان دریافت کرد. وی که پدری یونانی دارد از ملکه خواست تا مجسمه مرمری پارتنون را به یونان برگرداند.
در این مراسم همچنین محمد حنیف نویسنده پاکستانی برای نوشتن رمان " قضیه انفجار" توانست جایزه بهترین کتاب اولی را از آن خود کند.
تسیولکاس برای دریافت این جایزه با نویسندگانی همچون جومپا لاهیری، ماندلا لانگا و مارینا اندیکوت رقابت کرد. هیئت داوری این جایزه به رهبری نیکلاس هاسلوک " ترغیب خوانندگان و ایجاد چالش میان آنها و شخصیتهای داستانی" را دلیلی برای موفقیت این نویسنده بر شمرد.
این نویسنده استرالیایی همچنین در ماه ژوئن (خرداد) سال گذشته جایزه بنیاد فرانکلین را دریافت کرده وی بود. وی در سال 1965 در ملبورن به دنیا آمد و تحصیلات خود را در دو مقطع دبیرستان و دانشگاه در دبیرستان بلاکبورن و ملبورن طی کرد.
وی نخستین رمان خود را در سال 1995 با عنوان "حامل" منتشر کرد. "مرد عیسی"، "پریدن"، "زمین بازی شیطان" و "اروپای مرده" از دیگر آثار این نویسنده است. وی همچنین در عرصه نمایشنامهنویسی فعال است.
نخستین دوره "جایزه ادبی کشورهای مشترک المنافع" در سال 1987 آغاز به کار کرد. نویسندگان 53 کشور جهان از آسیا، اروپای، اقیانوس آرام و آمریکا در این بنیاد عضویت دارند.
کریستوس تسیولکاس نویسنده استرالیایی جایزه بیست و سومین دوره "جایزه ادبی کشورهای مشترک المنافع" را از دستان ملکه انگلستان دریافت کرد.
کد خبر 880113
نظر شما