علي زرافشان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه بيش از 70 سال از آغاز آموزش زبان انگليسي در مدارس كشور مي گذرد ، افزود : يكي از عمده ترين دلايلي كه سبب عدم موفقيت دانش آموزان در آموزش زبان انگليسي مي شود ، دير شروع كردن زمان آموزش زبان انگليسي در مدارس است.
وي با تاكيد بر اينكه تجربه نشان داده است كشورهايي كه آموزش زبان انگليسي را از سنين پايين آغاز مي كنند، در امر آموزش زبان انگليسي موفق ترند ، گفت : به دليل بالا بودن مهارت تقليد در دانش آموزان مقطع ابتدايي ، اين دانش آموزان مي توانند به راحتي زبان انگليسي را بياموزند.
مدير كل دفتر برنامه ريزي و تاليف كتب درسي وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اينكه متخصصان و كارشناسان زبان معتقدند كه آموزش زبان انگليسي بايد از مقطع راهنمايي تحصيلي آغاز شود ، افزود : هر چند كه در مقطع راهنمايي تحصيلي يادگيري ساختار زبان انگليسي راحت تر صورت مي پذيرد ، اما وقتي يادگيري زبان انگليسي از مقطع راهنمايي تحصيلي آغاز مي شود ، دانش آموزان در تلفظ نمي توانند توانايي لازم را به دست آورند.
وي با تاكيد بر اينكه آموزش زبان انگليسي در 100 كلاس مقطع ابتدايي در ساعات فوق برنامه آغاز شده است ، گفت : آموزش زبان انگليسي به عنوان كار مطالعاتي در منطقه پاكدشت و شهرستان ملاير در همدان طي دوره هاي 3 و 5 ساعته در هفته در حال اجراست كه تا كنون نيز نتايج مثبتي از اين روند آموزش حاصل شده است و اين تعداد در سال تحصيلي آينده افزايش مي يابد.
زرافشان با اشاره به اينكه حل مشكل يادگيري زبان انگليسي دانش آموزان نيازمند عزمي ملي است ، اظهار كرد : علاوه بر دير آغاز كردن زمان يادگيري زبان انگليسي در دانش آموزان، عدم اختصاص وقت كافي براي يادگيري زبان انگليسي و عدم كاربرد آن در جامعه نيز در عدم يادگيري دانش آموزان دخيل است.
وي با تاكيد بر اينكه نتايج گزارش هاي حاصل از آموزش زبان انگليسي در مقطع ابتدايي به دولت ارايه مي شود و دولت با توجه به نتيجه حاصله بايد تصميم بگيرد ، گفت : بر اساس برنامه توسعه چهارم دولت بر آموزش سه درس زبان انگليسي ، علوم تجربي و رياضي تاكيد كرده است كه اميد مي رود با استفاده از اين فرصت تجديد نظري درباره برنامه درس زبان به وجود آيد.
نظر شما