حسن قدسی پور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پس از تصویب آئین نامه بند 26 قانون برنامه بودجه سال 1388 باید سیاستها و اولویتهای آن نیز تدوین می شد از این رو شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در آخرین جلسه کمیسیون دائمی خود که امروز برگزار شد این سیاستها و اولویتها را به عنوان پیشنهاد به اعضای کمیسیون ارائه کرد و قرار شد اعضا نظرات خود را ارائه دهند.
وی اظهار داشت: تسری سیاستهای کلی اصل 44، آینده نگاری و آینده پژوهش در همه حوزه ها، تقویت پژوهشهای تقاضا محور و افزایش همکاری با موسسات پژوهشی و دانشگاههای جهان اسلام برخی سیاستهای تعیین شده برای آئین نامه اجرایی بند 26 است.
قائم مقام شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اولویتهای تعیین شده گفت: علوم دینی و علوم انسانی، هنر، علوم پایه و علوم کاربردی نیز اولویتهای این آئین نامه به شمار می آیند. علوم کاربردی شامل ساخت و تولید، هوا و فضا، فناوری اطلاعات و حمل و نقل می شود.
وی اظهار داشت: آئین نامه اجرای بند 26 قانون برنامه بودجه طی جلسات اخیر کمیسیون دائمی عالی علوم، تحقیقات و فناوری به پایان رسیده و پس از نهایی شدن باید به تصویب هیئت دولت نیز برسد.
به گزارش مهر، بر اساس بند 26 قانون برنامه بودجه 88، کلیه دستگاههای اجرائی و مراکز تحقیقاتی وابسته به آنها و شرکتهای دولتی که اعتبارات بخش تحقیقات کشور اعم از اعتبارات منظور شده در فصل توسعه علوم و فناوری و یا اعتبارات پژوهشی سایر فصول استفاده می کنند، موظفند این اعتبارات را براساس سیاستگذاریها و اولویتهای تحقیقاتی تعیین شده توسط شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری هزینه کرده و هر سه ماه یکبار گزارش عملکرد خود را به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارائه کنند.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز موظف است پس از دریافت گزارش و حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه 1389 گزارش جامعی از عملکرد اعتبارات تحقیقاتی کشور را به همراه نتایج و دستاوردهای پژوهشی تهیه و پس از تایید در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
آیین نامه اجرایی این بند حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه 1388 توسط شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری تهیه و به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.
نظر شما