به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدهادی ایازی روز چهارشنبه در چهارمین سالگرد تاسیس مرکز نظارت همگانی شهرداری تهران (1888) با بیان اینکه ایجاد این مجموعه چه در شهرداری و چه در نیروی انتظامی مبتنی بر یک نگرش و پشتوانه مطالعاتی است گفت: زمانی که در پلیس 110 و به دنبال آن 197 ایجاد شد کار مطالعاتی گسترده ای صورت گرفته و مطالعاتی تطبیقی آن نیز انجام شده بود و امروز در110 شاهد تماس روزانه 20 هزار نفر هستیم که قبلا این افراد به صورت حضوری مراجعه می کردند.
وی با اشاره به اینکه یکی از راههای نظارت شهروندان بر عملکرد ما ایجاد این مرکز است، افزود: این سیستم به گونه ای پیش بینی شده که اگر بعد از تماس شهروند، نتیجه ثبت نشود، سیستم قبول نمی کند و مدیران بالا دستی جواب می خواهند و به همین دلیل است که شاهدیم از ابتدای تاسیس این مرکز دو میلیون تماس گرفته شده و سامانه 137 نیز در این مدت 6 میلیون تماس داشته است بدون اینکه مردم مراجعه حضوری داشته باشند.
ایازی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت های ایجاد شده روز استفاده کرد، گفت: این مرکز باید مانند 110 که امروز مطالبه شهروندان شده است، بشود و شهروندان آنچه را که تاثیر گذار در رفتار مدیران است به عنوان مطالبه خود درخواست کنند.
سخنگوی شهرداری تهران در ادامه اظهار کرد: مردم باید بر امور شهر نظارت کنند و اگر احساس می کنند که تخلفی در گوشه ای از شهر و یا حتی در سیستم کارکنان شهرداری انجام می شود، گزارش دهند و امیدواریم این حالت در همه دستگاه های اجرایی ایجاد شود و برابر اصل 8 قانون اساسی ، نظارت بر دستگاه های اجرایی صورت گیرد .
ایازی با بیان اینکه در شهرداری حق نظارت را برای مردم قائل شده ایم، افزود: باور دارم این کار موجب تقویت عملکرد شهرداری، کاهش تخلفات و ایجاد ارتباط و تعامل شهرداری با شهروندان شده و کارها با کیفیت بهتری انجام می شود.
به گفته وی خوب است که بانک ایده نیز در این مرکز ایجاد شود تا شهروندان بتوانند پیشنهادهای خود را مطرح کنند و به این ترتیب 8 میلیون ایده در بانک ثبت می شود و پس از کارشناسی می توان از آنها استفاده کرد.
ایازی ابراز امیدواری کرد در سالهای آتی این کار با عمق و دامنه بیشتری انجام شود که خوشبختانه زمینه آن فراهم شده است .
همچنین در این مراسم، مهندس موسوی رئیس اداره ارزیابی و کنترل عملکرد 1888 با اشاره به تماس دو میلیونی شهروندان با این مرکز از بدو تاسیس گفت: از این تعداد 85 درصد قابل بهره برداری بوده است و آمار گلایه ها نیز از90 درصد در سال 85 به 81 درصد در سال 87 رسیده است .
موسوی با بیان اینکه کیفیت رسیدگی به تماس ها نیز 20 درصد افزایش داشته است خاطر نشان کرد : کاهش گلایه مندی های فصلی در همه موضوعات ، ارتقای سرعت رسیدگی به پیام ها و همچنین کاهش 22 درصدی فضای تخلف کارکنان نیز در این مدت اتفاق افتاده است .
نظر شما