به گزارش خبرنگار مهر در همدان، اسدالله بیات پیش از ظهر شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان افزود: از سهمیه سال گذشته مبلغ 8.7 دهم میلیارد ریال طرح در بخش بنگاه های زودبازده به بانکهای عامل معرفی شد که مبلغ هفت میلیارد ریال از این اعتبار مورد پذیرش قرار گرفت.
وی عنوان کرد: پس از پذیرش این مبلغ بانکها طرح جدیدی را از میراث فرهنگی پذیرش نمی کنند در صورتی که هنوز چهار میلیارد ریال از سهمیه میراث فرهنگی باقی مانده است.
بیات خاطرنشان کرد: تمامی طرحهای میراث فرهنگی در بخش صنایع دستی توسط بانک ملت برگشت خورده و هیچ یک از آنها پذیرش نداشته است.
وی عنوان کرد: طرحهای خرید تجهیزات، کارگاه های منبت کاری در تویسرکان، جیجان کوه و اشترمل و گره چینی برگشت خورده است.
رئیس میراث فرهنگی همدان یادآور شد: در بخش گردشگری و نیز مشکلاتی وجود دارد به این ترتیب که در رابطه با شهربازی در حال احداث در شهر همدان با شورای شهر به مشکل برخوردهایم.
بیات افزود: برای پروژه تله کابین گنجنامه نیز از مبلغ 6.4 دهم میلیارد تومان تسهیلات سری اول تنها شش میلیارد دریافت شد و برای تسهیلات سری دوم نیز تاکنون هیچ مبلغی دریافت نکرده ایم و پرونده هنوز در دست پیگیری است.
رئیس سازمان بازرگانی استان همدان نیز در این نشست اظهار داشت: سال گذشته مبلغ یک میلیارد و 300 میلیون تومان تسهیلات برای بخش فرش اختصاص یافت و با وجود اینکه مبلغ کم بود اما ارزشمند است.
فیصل مرداسی ادامه داد: افرادی که دارای کارگاه های متمرکز و غیرمتمرکز هستند باید مشمول دریافت تسهیلات باشند اما با توجه به پایین بودن مبلغ، تسهیلات به صورت سهمیه ای پرداخت شد.
وی به همکاری نکردن دو بانک از چهار بانک عامل استان برای پرداخت تسهیلات به طرحهای اشتغالزای فرش اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه سال گذشته برای تولید و صادرات فرش استان همدان سال خوبی محسوب می شود اما بانکها با نگاه به گذشته فرش از پذیرش طرحهای فرش در بخش غیرمتمرکز خودداری می کنند.
نظر شما