مدیرکل منابع طبیعی استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر افزایش مدت زمان توقف ماشین آلات حامل قاچاق محمولات چوبی، بررسی کلیه مواد و مباحث مربوط به تخلفات و احراز مالکان خودروها، ابطال گواهی نامه های رانندگان متخلف و عدم ارائه خدمات در پایانه ها به آنان را از راهکارهای موثر کاهش قاچاق چوب در جامعه عنوان کرد.
وی همچنین اظهار داشت: براساس مصوبه شورای حفاظت از بیت المال کلیه دستگاه های خدمات دهنده موظف به حفاظت از بین المال بوده و نباید به افراد و متصرفانی که به صورت غیرقانونی به ساخت و سازهای غیرمجاز در عرصه های ملی می پردازند هیچگونه خدماتی ارائه دهند و موجب مشکلاتی در مباحث مربوط به رفع تصرفات شوند، بلکه باید در گام نخست از منابع طبیعی استعلام کنند.
محمدی در ادامه به سند توسعه منابع طبیعی استان گیلان اشاره کرد و بیان داشت: سند توسعه منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان در افق 1404 با تکیه به وجود فاصله تا رسیدن به وضع مطلوب، تاکید بر نیاز عمومی منابع طبیعی و محیط زیست و لزوم حفظ، حراست و احیای منابع طبیعی تدوین و تصویب شده است.
مدیرکل منابع طبیعی گیلان با اشاره به تشکیل یگان حفاظت منابع طبیعی در استان یادآور شد: با تشکیل یگان حفاظت قاچاق سازماندهی چوب و تصرفات سنواتی به اراضی ملی در چند سال اخیر کاهش چشم گیری پیدا کرده است.
وی ادامه داد: میزان قاچاق چوب در سال 82 بیش از دو هزار مترمکعب بوده که این رقم در سال گذشته به 781 مترمکعب کاهش یافته است.
نظر شما