به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، عیسی کلانتری شامگاه جمعه در جمع متخصصان حوزه کشاورزی در کرمانشاه با بیان این مطلب که سال 80 در همه بخش های کشاورزی به جز برنج مزیت نسبی داشته ایم، اظهار داشت: امروز روند سرمایه گذاری در کشور رشد منفی دارد و اگر موفق به جذب سرمایه تا رقم 120 میلیارد دلار نشویم کشاورزان محکوم به شکست خواهند شد.
وی در ادامه با اذعان به این مطلب که موسوی به کار جمعی اعتقاد دارد ضمن انتقاد از برخی صحبت های متناقض دولت نهم و حامیان آن گفت: افزایش 25 درصدی تورم و رشد نقدینگی تا رقم 170 هزار میلیارد تومان از عواقب مدیریت دولت نهم است.
کلانتری همچنین در ادامه به سرمایه گذاری خارجی 1.1 میلیارد دلاری کشور در سال 84 و کاهش این رقم تا 322 میلیون دلار در سال آخر دولت نهم اشاره کرد.
این تحلیلگر اقتصاد کشاورزی به واردات هشت میلیون تنی گندم در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در شرایطی که متوسط درآمد در دولت موسوی، هاشمی و خاتمی به ترتیب 14 ، 13 و 20 میلیارد دلار گزارش شده است این رقم در دولت نهم 68 میلیارد دلار بود و این در حالی است که صندوق ذخیره ارزی و پایه های اقتصادی در حال ویرانی است.
وی همچنین به افزایش شاخص تورم بین سال های 83 تا 88 اشاره کرد و افزود: شاخص تورم برای سالهای 61 تا 83 رقم پنج هزار و 208 اعلام شده بود در حالی که این رقم برای سالهای 83 تا 87 معادل 9 هزار و 550 برآورد شده است.
کلانتری در ادامه کاهش 12 درصدی تولید فولاد در کشور را متذکر شد و خاطرنشان کرد: با آنکه دولت نهم مدعی است که 66میلیارد دلار سرمایه گذاری داشته است، شاهد قطع ارتباط بسیاری از شرکت های بزرگ تجاری جهان با ایران هستیم.
وزیر سابق جهاد کشاورزی در ادامه با تشریح برخی برنامه های موسوی در حوزه اقتصاد و کشاورزی گفت: از نظر موسوی هیچ ایرانی شهروند درجه دو محسوب نمی شود و مهمترین برنامه دولت موسوی رسیدگی به وضعیت کشاورزان و پیگیری اصل 29 قانون اساسی است.
وضعیت بحرانی کشاورزان خسارت دیده از معضل خشکسالی و عدم پرداخت مطالبات آنها از سوی دولت نکته دیگری بود که کلانتری در پایان سخنان خود به آن اشاره نمود و اظهار امیدواری کرد: روی کار آمدن دولت موسوی بخش از این مشکلات را برطرف نماید.
نظر شما