به گزارش خبرنگار مهر در کرج، آرمین یکشنبه شب در جمع فرهنگیان کرجی در تالار امام خمینی (ره) کرج اظهار داشت: در آستانه یک تصمیم ملی هستیم و برای اتخاذ چنین تصمیمی باید نگاه و تحلیل ملی نسبت به وضعیت جامعه داشته باشیم.
وی با طرح سئوالاتی افزود: اگرچه سئوالات متعددی از جمله اینکه چرا ایران که در تولید گندم به خودکفایی رسیده بود، طی چهار سال گذشته به موقعیتی رسید که با واردات پنج میلیون و 700 هزار تن به بزرگترین وارد کننده گندم تبدیل شده است، می توان پرسید، اما مسئله اقتصادی مهمترین مشکل در این دوره نیست.
عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد: گرچه خسارتی که از ناحیه اقتصادی می بینیم سنگین است اما این موارد قابل جبران است و کافیست که ما دوباره به مرحله رشد و توسعه متوازن برسیم، اما در این میان مسئله سرمایه های اجتماعی مطرح است که اگر از دست برود، قابل جبران نیست.
آرمین با بیان اینکه انقلاب اسلامی حاوی پیام بازگشت معنویت و اخلاق به زندگی فردی و اجتمای بود، خاطرنشان کرد: همه مدیران موظف به حفظ چنین دستاوردی هستند و هر اقدامی از سوی مدیران که منجر به از دست رفتن اعتماد ملی شود، محکوم است.
وی متذکر شد: اگر معنویت، اخلاق و اعتماد عمومی سلب شود به سادگی قابل بازگشت نیست و کشوری که در آن اعتماد مردم از مدیران سلب شود به هیچ وجه نمی تواند از مشارکت مردم در رفع مشکلات بهره مند شود.
آرمین با انتقاد از استفاده از اموال دولتی و بیت المال در جذب آرای مردم افزود: یکی از این موارد اجرای قانون نظام هماهنگ پرداخت توسط دولت چندماه مانده به انتخابات به رغم تصویب آن در یک سال گذشته است.
نماینده مردم تهران در مجلس ششم اظهار داشت: استفاده از درآمدهای کشور در حالی که به اعتقاد کارشناسان اقتصادی امسال بیش از یک سوم، کسری بودجه خواهیم داشت، منطقی به نظر نمی رسد.
وی ادامه داد: گرچه هیچ کس به افزایش حقوق و ... اعتراض ندارد، اما اعتراض این است که چگونه در چنین شرایطی این پولها توزیع می شود، زیرا توزیع پول بدون رونق اقتصاد یعنی تقاضای بیشتر در مقابل عرضه کم که موجب افزایش قیمت، کاهش قدرت خرید و احساس فقر بیشتر می شود.
آرمین با اشاره به ارائه آمار اشتباه از سوی دولت خاطرنشان کرد: گفته می شود تولید آلومینیوم از 200 هزار تن در سالهای قبل از تشکیل دولت نهم به 420 هزار تن در این دولت افزایش یافته است، در صورتیکه این میزان مستلزم ساخت کارخانه های بیشتر است و مدیران یا ظرفیت تولید را به عنوان میزان تولید بیان می کنند یا میزان تولید دوره های مختلف را با هم جمع می کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر جامعه ما قطبی شده است، یادآور شد: در دیگر جوامع به راحتی شاهد زندگی افراد با تفکرات و اعتقادات مختلف در کنار هم و در یک طیف هستیم اما در ایران افراد با اعتقادات مختلف نه تنها با آرامش در کنار هم زندگی نمی کنند، بلکه به نحوی از یکدیگر دور شده اند و این فاصله در حدی است که نمی توانند با همه به گفتگو بنشینند و بر اساس ذهنیت خود نسبت به یکدیگر قضاوت می کنند و این فاصله آنها را هر روز از یکدیگر بیشتر می کند.
آرمین خاطرنشان کرد: در بین کاندیداهای موجود تنها موسوی است که می تواند به این حالت قطبی شدن جامعه پایان دهد و جامعه را به وضعیت متعادل نزدیک کند، زیرا وی چهره ای است که از هر تفکر و اعتقادی در التزام او به ارزشهای اسلام و انقلاب تردید ندارند.
سردبیر دوهفته نامه عصرما با بیان اینکه موسوی نماد کامل نسل اول انقلاب است، افزود: موسوی می تواند تصویری واقعی از دوران اول انقلاب را به نسل جوان ارائه کند و امکان آشتی نسل جوان را با نسل اول انقلاب فراهم کند و جامعه را از قطبی شدن نجات دهد و به تعادل برساند و طیف گسترده حامیان موسوی هم نشان دهنده این تحلیل است.
نظر شما