رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان با اعلام این خبر گفت: از این پس صاحبان ایده و طرح نو برای تامین اعتبارات و ثبت اختراعات می توانند امتیاز علمی و سند مالکیت طرح پژوهشی و تحقیقاتی خود را از این پارک دریافت کنند.
مجید متقی طلب ادامه داد: پیش از این طرح های نو برای ارزیابی و ثبت اختراعات به تهران، خراسان، اصفهان، تبریز و شیراز فرستاده می شد.
سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی گیلان با تکیه بر تجارب ارزشمند حاصل از ۱۴ سال فعالیت در زمینه ایجاد و گسترش فناوری، با دیدگاه حمایت از نوآوران و کارآفرینان بخش خصوصی بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی در شهریورماه ۱۳۸۱ به پارک علم و فناوری گیلان تغییر ساختار داد.
مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات گیلان به عنوان اولین جزء ساختاری پارک فعالیت خود را در مهرماه ۱۳۸۲با هدف تبدیل ایده های فناورانه محققین، دانش آموختگان و فناوران به کسب و کار و بسط فرهنگ کارآفرینی از راه علوم و فناوری آغاز کرد.
باتوجه به ضرورت فراگیری پذیرش در سایر محورهای فناوری از سال ۱۳۸۴ مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات گیلان به مرکز رشد جامع واحدهای فناور گیلان تبدیل شد.
توسعه اقتصادی دانش محور، توسعه تحقیقات کاربردی، توسعه نوآوریها و فناوری های نو و تجاری کردن تحقیقات و فناوریهای نو از مولفه های کلان فرآیندهای اصلی پارک علم وفناوری گیلان است.
نظر شما