علیرضا حنیفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همچنین در خصوص مبارزه با بیماری نیوکاسل 13 هزار مترمربع جایگاه نگهداری دام و تعداد 396 نوبت سر دام (گاو و گوساله) سمپاشی شده است.
وی عنوان کرد: علاوه بر این به تعداد یک هزار و 270 نوبت سر دام داروی (شربت) ضد انگل کلوزانتل خورانده و یا توزیع شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی بندرانزلی اظهارداشت: به منظور حمایت از دامداران روستایی و اقشار آسیب پذیر و کاهش خسارت، تلفات و ضایعات دامی در شرایط بحران خشکسالی، شبکه دامپزشکی شهرستان با همکاری بخش خصوصی مایه کوبی، پروژه های مایه کوبی در طیور بومی و سمپاشی دام و جایگاه نگهداری دام و خوراندن داروی ضد انگل را در اواخر سال 87 و ابتدای سال جاری به صورت کاملا رایگان اجرا کرده است.
حنیفی ادامه داد: شبکه دامپزشکی انزلی طبق وظایف و اهداف سازمانی و خارج از پروژه های خشکسالی، خدمات متنوع دامپزشکی از قبیل توزیع سموم رایگان، دارو، نمونه برداری، مراقبت و تشخیص بیماری را به روستائیان و دامداران ارائه می کند.
357 کیلوگرم گوشت فاسد و غیربهداشتی در بندر انزلی معدوم شد
رئیس شبکه دامپزشکی بندرانزلی همچنین از معدوم کردن 357 کیلوگرم گوشت فاسد و غیربهداشتی در این شهرستان در دو ماهه نخست امسال خبر داد و افزود: در بازدید مستمر بازرسان شبکه دامپزشکی شهرستان از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، کارخانجات تولید و بسته بندی مواد غذایی مقدار 357 کیلوگرم گوشت قرمز منجمد فاسد و تاریخ گذشته کشف و توقیف شد.
حنیفی اظهار داشت: پس از ارسال نمونه گوشت های کشف شده به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی گیلان، غیرقابل مصرف بودن گوشتهای توقیفی تائید و پرونده مربوطه به اداره تعزیرات حکومتی ارسال و با همکاری بازرسان شبکه دامپزشکی و اداره تعزیرات حکومتی این میزان گوشت معدوم شده است.
رئیس دامپزشکی بندر انزلی یادآورشد: در حال حاضر بیش از 150 مرکز عرضه فرآورده های خام و دامی شامل قصابی، مرغ فروشی، ماهی فروشی، کارخانجات تولید و بسته بندی مواد غذایی در بندرانزلی فعال است که به طور مستمر مورد بازدید بازرسان شبکه دامپزشکی قرار می گیرد.
نظر شما