به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان بازرگانی استان تهران نشست هم اندیشی ساماندهی تامین و توزیع شیر یارانه ای با حضور مدیران عامل کارخانجات تولید کننده و توزیع کننده شیر خانوار، رئیس سازمان بازرگانی استان تهران، مدیر کل بسیج اقتصادی وزارت بازرگانی، معاون بازرسی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مدیران سازمان بازرگانی استان تهران برگزار شد.
سید علی موسوی رئیس سازمان بازرگانی استان تهران در این گرد همایی از موفقیتهای صادراتی در حوزه فرآورده های لبنی سخن گفت و افزود: آمار موجود از میزان صادرات کشورمان بیانگر انجام صادرات نزدیک به 100 میلیون دلاری لبنیات تولیدی کشورمان به 33 کشور دنیا است که امیدواری برای رشد پنج برابری آن وجود دارد.
وی اظهار داشت: در سال 87 حدود 400 فرد حقیقی یا شرکت صادر کننده، محصولات لبنی را شامل ماست، خامه، دوغ، شیر، ماست موسیر، کره، کشک، سرشیر، قره قورت، پنیر پیتزا و ماست خامه ای صادر کرده اند که مجموعا بالغ بر 99 میلیون و 114 هزار و117 کیلو گرم به ارزش 91 میلیون و 956 هزارو 612 دلار بوده، بالاترین صادرات به کشور عراق با 93 درصد سهم وزنی و 95 درصد سهم ارزشی و پس از آن افغانستان و عربستان قرار گرفتند.
رئیس سازمان بازرگانی استان تهران عنوان کرد: کشورهای هدف صادراتی محصولات لبنی را شامل عراق، افغانستان، عربستان، پاکستان، تاجیکستان، امارات، آذربایجان، آلمان، اتریش، آندورا، اندونزی، انگلستان، بحرین، سوریه، دانمارک، رومانی، ژاپن، سوئد، عمان، فیلیپین، قطر، کانادا، کویت، لبنان، مالزی، نیوزلند و هلند برشمرد.
موسوی همچنین بر آمادگی این سازمان برای حمایت از صادرکنندگان فرآورده های لبنی از طریق یارانه ها، جوایز صادراتی، شرکت در نمایشگاهها و اعزام هیئتهای تجاری تاکید کرد.
رئیس سازمان بازرگانی استان تهران با بیان اینکه در استان تهران روزانه یک میلیون و 610 هزار لیتر توزیع می شود، خاطر نشان کرد: مشکلات در تامین و توزیع شیر است که امیدواریم با همکاری، همدلی، خدمت صادقانه و هماهنگی های لازم برطرف شود.
وی ضمن تشریح وضعیت تامین و توزیع شیر در کشورگفت: سازمان بازرگانی استان تهران در راستای سیاستهای وزارت بازرگانی در بخش توسعه بازرگانی داخلی و به منظور تنظیم و کنترل بازار کالاهای اساسی، جلوگیری از نوسان قیمت، ایجاد تعادل در بازار، دستیابی به تحلیلهای مناسب اقتصادی و ارائه آمارهای قابل اتکا، سیستم شناسایی اصناف، پایگاه اطلاعاتی تنظیم بازار و مکانیزم توزیع شیر یارانه ای؛ طراحی پروژه های مرتبط با ساماندهی توزیع کالا را در دستور کارقرارداده که امید است با به ثمر رسیدن این پروژه شاهد ساماندهی سلامت و تسریع سیستم توزیع به ویژه در خصوص شیر، از جمله شبکه توزیع خرده فروشی و پخش باشیم.
موسوی هدف از برگزاری این گردهمایی را اینگونه بیان کرد: این نشست علاوه بر حسن تعامل بخش دولتی و خصوصی بر نظام مند کردن توزیع، عارضه یابی و بررسی عملکرد کارخانجات در سال گذشته و اصلاحات برنامه های در شرف تدوین، ایجاد رقابت سالم میان کارخانجات جهت افزایش کیفیت محصول نهایی، نظارت کامل بر اجرای قراردادهای منعقده، پیشگیری از بروز تخلفات احتمالی و برخورد قانونی در چارچوب دستور العملها، برایجاد رضایتمندی مردم و حفاظت از بیت المال و نظارت کامل در جذب یارانه های مرتبط تاکید دارد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با اهداف پیش رو خواسته های بزرگ افزایش سرانه مصرف شیر، افزایش کیفیت محصول نهایی و تسهیل دسترسی مردم به ویژه در استان تهران محقق شود.
نظر شما