فرهاد طهماسبی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد، اظهار داشت: متاسفانه در انجام نظرسنجی ها همواره خطای نمونه گیری وجود دارد و بیشتر مواقع نمونه ای را انتخاب می کنیم که قابل تعمیم به کل جامعه نیست.
وی تصریح کرد: در بیشتر نظرسنجیهای انتخاباتی نمونه ها را طوری انتخاب می کنند که اهداف مورد نظر شخص و یا گروه نظرسنجی کننده محقق شود و آنها خود در نظر سنجی اول شوند.
این کارشناس ارشد جامعه شناسی و مدرس مراکز آموزش عالی لرستان با تاکید بر ضرورت توجه به شاخصه های علمی در نظرسنجی ها، عنوان کرد: جنبه تعمیم پذیری نظرسنجی باید با ابزار علمی دقیق صورت گیرد.
مردم در انتخاب کاندیداها کمتر به نظرسنجی اهمیت می دهند
طهماسبی با تاکید بر اینکه روند کنونی انجام نظرسنجی موجب شده است که اینگونه نظرسنجیها ثمری نداشته باشد، یادآور شد: مردم در انتخاب کاندیدای خود کمتر به نظرسنجیها اهمیت می دهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاثیرات تخریب در رفتارهای مردم، یادآور شد: آنچه که همیشه ثابت شده این است که هر کس که دست به تخریب بزند وقتی که در مسند قدرت هم بنشیند تخریب دامنگیر خود او خواهد شد.
این جامعه شناس با تاکید بر اینکه تخریب تنها تخریب شونده را از بین نمی برد، خاطر نشان کرد: تخریب مانند سیل است که در صورت وقوع همه اعم از تخریب شونده و تخریب کننده را با خود خواهد برد.
طهماسبی با تاکید بر ضرورت فعالیت در چارچوب نظام، عنوان کرد: کاندیداها نباید به گونه ای عمل کنند که به اصل و ریشه نظام و دستاوردهای آن صدمه بزنند.
وی با تاکید بر اینکه کاندیداها نباید به قیمت نابودی هم قدم بردارند، یادآور شد: رسانه ها باید منشور اخلاقی را در جامعه نهادینه کنند و خودشان مروج بداخلاقی انتخاباتی نباشند.
این کارشناس ارشد جامعه شناسی و مدرس دانشگاه ضمن تاکید بر تاثیرگذاری وعده ها، عنوان کرد: ناجوانمردی در عرصه انتخابات در رای مردم تاثیری ندارد و گاه برخی تخریبها هم به نفع رقیب تمام می شود.
طهماسبی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که بهتر است کاندیداها در وجه ایجابی سخن بگویند نه در وجه سلبی و نامزدهای انتخابات باید به بیان خوبیهای خود بپردازند و کمبودها را در صورت داشتن راه حل مناسب بیان کنند که به طور قطع این امر در جذب آرایشان تاثیر گذار خواهد بود.
پاسخ به تخریب در نهایت منفی خواهد بود
این کارشناس ارشد جامعه شناسی با تاکید بر اینکه تخریبها همیشه موجب شده است که دیدگاهها علیه شخص تخریب کننده تحریک شود، تصریح کرد: شاید در مرحله اول تخریبها با واکنشهای تشویق آمیز جواب داده شود ولی با توجه به نظام ارتباطات رسانه ای گسترده موجود این رفتارها پاسخش در نهایت منفی خواهد بود.
وی با تاکید بر ضرورت فعالیت همه کاندیداها برای مشارکت حداکثری مردم، خاطر نشان کرد: هر رای که به صندوق ریخته می شود رای به استحکام نظام خواهد بود.
نظر شما