داديار مجتمع قضايي اطفال در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : 80 درصد نوجوانان و جوانان بزهكار كه مرتكب جرم سنگيني شده اند و به عنوان مجرم واقعي شناخته مي شوند كساني هستند كه فاقد خانواده هاي منسجم و منظمي در جامعه هستند.
مسعود عالي پور در ادامه افزود : در مواردي از طلاق كه جوان مجبور مي شود با ازدواج مجدد والدين با نا پدري و نا مادري زندگي كند ادامه زندگي در كنار افراد جديد براي او سخت است چراكه اكثر اين افراد نمي توانند رابطه عاطفي با عضو جديد ايجاد كنند و دائما با يكديگر درگيري دارند.
وي گفت : در برخي موارد والدين از يكديگر جدا نشده اند، اما درگيري و مرافعات پي در پي ميان آنان باعث مي شود تحمل چنين محيطي براي جوان غير ممكن شود و درنهايت همين امر عاملي براي فرار او از محيط خانه و در نهايت باعث گرفتار شدن آن در باندهاي خلاف مي شود.
عالي پور تصريح كرد : علاوه بر اينكه درگيري و جدايي والدين مي تواند عاملي براي بزهكاري جوانان باشد، تفاوت هايي ميان طرز تفكروالدين و جوانان نيزامروزه باعث فراري شدن جوانان از خانه و بزهكار شدن آنان مي شود.
داديار مجتمع قضايي خاطر نشان كرد : در ميان اعضاي خانواده هايي كه مسائل عاطفي در آنها كمرنگ است و وابستگي ميان اعضاي آن ديده نمي شود ، بيشتر شاهد فراري شدن جوانان ازخانه هستيم و اين امر در سالهاي اخير يكي از علتهاي مهم فرار جوانان از خانه و بزهكاري آنان شده است .
نظر شما