به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی عبدالهی با بیان اینکه عمده بافت فرسوده منطقه هفت در شرق این منطقه واقع شده است گفت : خیابان شریعتی منطقه هفت را به دو نیمه غربی وشرقی تقسیم می کند .
شهردار منطقه هفت افزود: حدود 9 هزار واحد در شرق منطقه شامل بافتهای فرسوده هستند ضمن اینکه منازل قدیمی زیر 50 متر، 50 تا 75متر، 75 تا 100 متر که گذر کوچه آنها زیر 6 متر است به عنوان بافتهای فرسوده تلقی می شوند.
وی ادامه داد: با توجه به تشکیل شرکتی به منظور بازسازی ونوسازی بافتهای فرسوده در سطح شهر تهران به تبع آن این شرکت در تمام مناطق 22 گانه وهمچنین شهرداری منطقه هفت با عنوان نوسازان منطقه هفت شکل گرفت.
شهردار منطقه هفت ماموریت اصلی شرکت نوسازان رامدیریت، نظارت و تشویق مردم جهت ورود به ساخت و ساز برای نوسازی و بازسازی بافتهای فرسوده پهنای منازل به دست خود آنها دانست.
عبداللهی تصریح کرد: بر این اساس برای یکی از محله های شرق منطقه طرح منظری آماده شده است که بر اساس آن اطلاعات برای باسازی بافتهای فرسوده منطقه تکمیل می شود.
وی در خصوص ارایه پروانه برای نوسازی بافتهای فرسوده به مراجعه کنندگان به شهرداری اظهار داشت: چنانچه افرادی خواستار تجمیع منازل خود باشند از زمان شروع تشکیل پرونده تا صدور پروانه سعی می شود که کمتر از یک ماه بیشتر زمان صرف نشود.
به گفته شهردار منطقه هفت، سرمایه گذارانی که می خواهند به این امر بپردازند منافع آنها در پیشرفت کار گره خورده است ضمن اینکه کار و توافقها به ترتیبی تنظیم می شود که در هیچ مقطعی از کار شرایطی پیش نخواهد آمد که سرمایه گذار از کار کناره گیری و کار نیمه تمام باقی بماند.
به گفته عبداللهی، چنانچه در یک کوچه ویا محله دو پلاک همجوار با هم ادغام ویا تجمیع شوند شهرداری تهران برای آنها در پرداخت عوارض 50 درصد تخفیف در نظر می گیرد و از عوارض اصلی آنها کاسته می شود و این روال تخفیفها تا 90 درصد ادامه دارد.
وی ادامه داد: برای بافتهای فرسوده چنانچه پارکینگ تامین شود در 4 یا 5 طبقه تراکم ساخت از سوی شهرداری تهران تعلق می گیرد و همچنین با تجمیع چند پلاک در کوچه های بن بست کوچه نیز به متراژ خانه افزوده می شود.
شهردار منطقه هفت در ادامه خواستار ورود مردم در امر نوسازی و بازسازی بافتهای فرسوده شد.
نظر شما