به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، سیدحسین حسینی محمدی ظهر سه شنبه در جمع مدیران شرکتهای فرآوری و عمل آوری خرما استان افزود: از این میزان خرمای خریداری شده تاکنون 14 هزار تن آن صادر شده است.
وی اظهار داشت: در سال 87 اعتباراتی که به استان از منابع داخلی بانکها اختصاص یافته 200 میلیارد ریال بود که با توجه به افزایش تعداد مباشرین خرید به تعداد 82 واحد در جمع مبلغ 300 میلیارد ریال به بانکها معرفی گردیدند.
رئیس سازمان بازرگانی استان بوشهر گفت: واحدهای بسته بندی خرما در استان بوشهر تقسیم بندی شده اند و برای هر یک از واحدهای بسته بندی که تسهیلات گرفته اند، شناسنامه تدوین شده و واحدهای فعال و نیمه فعال شناسایی شده و به تناسب فعالیت از امکانات بانکها برخوردار خواهند شد.
وی اضافه کرد: با برنامه ریزی های انجام شده توسط وزارت بازرگانی در سال 88 جهت افزایش سهم بازار داخلی محصول و همچنین گسترش فرهنگ استفاده از آن، همانند وضعیت میوه و مرکبات در میادین و بازارچه های سراسر کشور، محصولات خرمایی که قابلیت و کیفیت مناسب داشته با قیمت مشخص و در بسته بندی های کوچک عرضه خواهد شد.
معاون توسعه تجارت خارجی سازمان بازرگانی استان بوشهر نیز گفت: با توجه به پیشنهاد سازمان بازرگانی استان و به منظور پوشش بخشی از هزینه های فعالان عرصه تولید و صادرات و در راستای هدفمند کردن کمکهای صادراتی وفق قانون برنامه چهارم توسعه به زودی بسته حمایت از صادرات خرمای کشور نهایی و به اجرا گذاشته خواهد شد.
ابوالقاسم محمد زاده افزود: با اختصاص اولیه مبلغ 500 میلیون ریال و با مشارکت شرکت شهرکهای صنعتی استان و کلیه دستگاه های اجرایی مرتبط و تشکلهای بخش خصوصی خوشه صنعتی صادراتی خرمای استان در سال جاری شروع می شود.
نظر شما