دكتر عباس عظيمي خراساني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: متاسفانه هنوز دلايل قطعي و اصلي آب مرواريد هنوز كشف نشده است اما در صد بالايي از افراد مبتلا به بيماري چشمي آب مرواريد شامل بيماراني مي شود كه معمولا برخورد زياد با نور خورشيد داشته اند به ويژه افرادي كه در مناطق استوايي و گرم كه نور شديد خورشيد در آن مكان ها به صورت شديد و طولاني مدت وجود دارد.
وي اظهار داشت: متاسفانه آمار مبتلايان به آب مرواريد در ايران نيز بالاست و مواردي نظير تغييرات طبيعي با افزايش سن، وارد شدن ضربات سخت به چشم و مصرف مداوم و طولاني مدت برخي از داروها و همچنين مواجه بودن در برابر نور خورشيد به مدت زياد مي تواند روند ابتلاء به اين بيماري را سريع تر كند.
رئيس انجمن (اپتومتري) بينايي سنجي تصريح كرد: ابتلاء به بيماري هاي شديد جسمي و عفونت هاي خارجي بدن و استفاده مكرر و طولاني مدت از داروهاي ضد التهاب و آنتي باكتريال قوي سبب ابتلاء به آب مرواريد مي شود.
استاديار دانشگاه علوم پزشكي مشهد ادامه داد: از آنجا كه افراد مبتلاء به نارسايي هاي كليوي بايد از داروهاي مختلفي براي طولاني مدت استفاده كنند معمولا اين افراد پس از دو يا سه سال شيوع بيماري آب مرواريد در آنها شكل مي گيرد.
نظر شما