۲۵ خرداد ۱۳۸۸، ۹:۱۰

جزئیات راه اندازی شبکه های نسل جدید مخابراتی/ 40 میلیارد دلار نیاز است

جزئیات راه اندازی شبکه های نسل جدید مخابراتی/ 40 میلیارد دلار نیاز است

رئیس هیئت مدیره مخابرات جزئیات راه اندازی شبکه های نسل جدید مخابراتی را تشریح کرد و گفت: راه اندازی این شبکه برخاسته از نیاز جامعه است و در این راه اپراتورها نیز همراه ما خواهند بود.

به گزارش خبرنگار مهر، وفا غفاریان یکشنبه در حاشیه افتتاحیه کارگاه بین المللی آموزشی شبکه های نسل آینده در جمع خبرنگاران NGN را به معنی شبکه های نسل آینده دانست و گفت: این شبکه ها آینده ارتباطات دنیا را رقم خواهد زد.

وی بزرگترین ویژگی این شبکه را یکپارچه سازی انواع پیام های اینترنتی، اس ام اس و موبایل ذکر کرد و افزود: با استفاده از این شبکه ها کاربران می توانند به سهولت از آنها استفاده کنند و با یکپارچه سازی شبکه علاوه بر اینکه بهره وری شبکه افزایش می یابد هزینه ها نیز کاهش می یابند.

غفاریان به تشکیل شورای عالی در این زمینه اشاره کرد و افزود: پایلوت راه اندازی شبکه NGN در سه شهر تهران، قزوین و شیراز پیاده سازی می شود و امیدواریم با برگزاری این همایش بتوانیم با کاهش خطا در این زمینه شانس رسیدن به شبکه های نسل آینده را افزایش دهیم.

رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات بر انتقال تکنولوژی NGN در ایران تاکید کرد و اظهار داشت: انتقال از شبکه فعلی به NGN برای هیچ کشوری در کوتاه مدت میسر نیست. به عنوان نمونه انگلستان تاکنون توانسته در یکی از شهرهای کوچک خود اقدام به راه اندازی این شبکه ها کند چرا که راه اندازی چنین شبکه هایی نیازمند سرمایه گذاریهای فراوانی است.

وی با اشاره به اقدامات این شرکت در زمینه راه اندازی شبکه های نسل NGN اظهار داشت: طبق برآوردی که صورت گرفته راه اندازی این شبکه برای کل کشور 40 میلیارد دلار سرمایه نیازمند است که این در کوتاه مدت میسر نیست.

غفاریان با تاکید بر اینکه پایلوتها در حال راه اندازی است یادآور شد: یک تا یک و نیم سال زمان لازم است تا این پایلوت به طور کامل اجرایی شود و پس از شش ماه می توانیم نتایج آن را به دست آوریم تا بر اساس آن به تصمیم قطعی برای توسعه این پایلوتها دست یابیم.

به گفته وی این شبکه خدماتی همانند شبکه های فعلی ارائه خواهد داد با این تفاوت که خدمات این شبکه ها ارزانتر، سریعتر و با کیفیت بالاتر خواهد بود.

غفاریان به نقش رگولاتورها در زمینه راه اندازی شبکه هایNGN اشاره کرد و خاطرنشان کرد: رگولاتورها نقش اصلی را در انتقال از شبکه فعلی به شبکه آینده برعهده خواهد داشت چرا که شبکه های نسل جدید از لحاظ فنی، اقتصادی و ارتباط میان شرکتها نیازمند قوانین خاصی است که در این زمینه رگولاتورها می توانند با وضع قوانین متقن در این زمینه راه را هموار کند.

وی همچنین به نقش تولیدکنندگان داخلی در شبکه های NGN اشاره کرد و ادامه داد: یکی از اعضای هیئت مدیره این شرکت مسئول شده تا تحولات کاربردی نسل آینده را با تحولات تولیدات داخلی بررسی کند. این طرح در حال حاضر در هیئت مدیره تصویب شده و اطلاعات آن به شرکتهای مربوط ابلاغ شده است. در این ابلاغیه تاکید شده که سوئیچ های مخابراتی فعلی در شبکه های آینده کاربرد نخواهند داشت و آنها متعاقبا اقدامات لازم را در این زمینه باید انجام دهند.

رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات تاکید کرد: این شرکتها توانایی لازم را برای پشتیبانی شرکت مخابرات برای راه اندازی شبکه های نسل آینده دارند ولی باید در این زمینه برنامه ریزیهای لازم انجام شود.

غفاریان تاکید کرد: راه اندازی این شبکه برخاسته از نیاز جامعه است و در این راه اپراتورها نیز همراه ما خواهند بود.

کد خبر 896870

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha