به گزارش خبرگزاری مهر، مشاهده این نشانه ها می تواند در آینده افرادی که در یادگیری دچار مشکل هستند را شناسایی کند. این در حالی است که حرکات اولیه نوزادان در حال حاضر به منظور شناسایی و پیش بینی احتمال بروز اختلالات مغزی مورد استفاده قرار می گیرد.
محققان دانشگاه ملی استرالیا در کانبرا احتمال توانایی تعیین اختلالات هوشی نوزادان را با استفاده از این حرکات مورد بررسی قرار دادند. به گفته این دانشمندان در صورت به وجود آمدن امکان چنین تشخیصی می توان کودکانی را که به اختلال در یادگیری دچار هستند را تعیین کرده و با فراهم آوردن محیط آموزشی مناسب ناتواناییهای یادگیری در آنها را کاهش داد.
مطالعات بر روی کودکانی که زودتر از 33 هفته به دنیا آمده اند نشان می دهد این نوزادان از میزان IQ پایینتری به نسبت کودکان عادی برخوردارند. دانشمندان این دانشگاه از 65 نوزاد نابالغ به دنیا آمده در سنین 11 تا 16 هفتگی تولد تصویربرداری کرده و تعداد حرکات طبیعی این نوزادان را محاسبه و بررسی کردند.
این حالات شامل توانمند شدن انگشتان یک دست برای اشاره کردن به نقاط متفاوت، توانایی حرکت دادن مستقل انگشتان دست، دراز کشیدن به پشت و بالا نگاه داشتن سر هستند. پس از گذشت سالها دانشمندان در سنین 7 تا 11 سالگی هوش همان کودکان را مورد آزمایش قرار داده و دریافتند هر 16 کودکی که از حرکات طبیعی کمی برخوردار بودند از هوش پایین تری بهره برده اند. در حالی که 60 درصد از کودکانی که از خود دو یا تعداد بیشتری از نشانه های طبیعی حرکتی را از خود نشان داده بودند از هوشی بالای معیار 100 برخوردارند.
بر اساس گزارش نیوساینتیست، دانشمندان با توجه به نتایج آزمایشهای خود اعلام کردند که پذیرش حرکات خاص توسط کودک می تواند نشانه ای مهم و قابل استناد از سلامت عقلی کودک به شمار رود.
نظر شما