۲۷ خرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۴۶

استاندار خراسان رضوی:

توجه به مناطق ویژه از راهبردهای توسعه خراسان رضوی است

توجه به مناطق ویژه از راهبردهای توسعه خراسان رضوی است

مشهد - خبرگزاری مهر: محمدجواد محمدی زاده گفت: یکی از راهبردهای توسعه خراسان رضوی، توجه به مناطق ویژه اقتصادی استان و بهره برداری بهینه از ظرفیتهای این مناطق است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، استاندار خراسان رضوی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مناطق ویژه اقتصادی خراسان رضوی افزود: همه مدیران باید توسعه مناطق ویژه در گستره اقتصادی، درمانی، گردشگری، خدمات و موضوع دانش را در دستور کار قرار دهند.

وی ضمن تاکید بر توجه جدی به مناطق ویژه اقتصادی و مناطق آزاد در مسیر ظرفیت سازی برای خراسان رضوی گفت: ضروری است با مطالعه دقیق و طراحی جامع در حوزه مناطق ویژه، نسبت به ایجاد مناطق اقتصادی با توجه به ظرفیت های هر منطقه اهتمام شود.

محمدی زاده با اشاره به فعالیت مناطق ویژه اقتصادی سرخس و دوغارون در خراسان رضوی افزود: باید توجه شود ایجاد مناطق اقتصادی جدید بر روند کار مناطق اقتصادی دیگر و حوزه کاری آنها خللی وارد نکند.

استاندار خراسان رضوی به مزیت های حوزه انرژی در منطقه ویژه اقتصادی سرخس گفت: یک پایانه تولید انرژی و صادرات در سرخس طراحی شده و اقدامات ارزشمندی در حوزه نفت و گاز و صنایع پایین دستی آن در حال انجام است.

وی همچنین با اشاره به درهم تنیدگی موضوع گردشگری و درمان افزود: باید با شناسایی و مکان یابی پهنه ای مناسب برای ایجاد منطقه ویژه ای با محوریت گردشگردی و درمانی، نیازهای متنوع و مختلف کسانی را که برای درمان به مشهد می آیند، تامین کرد.

محمدی زاده به دیگر ظرفیتهای قابل توجه خراسان رضوی از جمله صنایع غذایی، خودرو، نساجی، صنایع شیمیایی و کانی، آموزشی عالی و صنایع مربوط به حوزه فولاد اشاره کرد و گفت: باید پایانه های صادراتی را در فرودگاه، راه آهن و جاده به نوعی تقویت کنیم که تولید با هدف صادرات انجام شود.

استاندار خراسان رضوی بر حضور بخش خصوصی در همه فعالیت های توسعه ای استان تاکید کرد و افزود: شورای هماهنگی مناطق ویژه اقتصادی باید با تمرکز بر موضوع پایانه های صادراتی، فضای حمایتی را در حوزه صادرات و تولید ایجاد کند.

وی افزود: دانشگاه و آموزش عالی از دیگر ظرفیت های قابل توجه در خراسان رضوی است که می توان با ورود دانشگاه های معتبر بین المللی در استان، توافق با دانشگاه های بین المللی، پذیرش دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه های فعلی و پذیرش دانشجو تحت نظر دانشگاه های خارجی به این موضوع پرداخت.

محمدی زاده ضمن تاکید مجدد بر ایجاد مناطق ویژه اقتصادی با توجه به مزیت های منطقه ای گفت: منابع مورد نیاز باید از طریق ایجاد امنیت برای سرمایه گذاری خارجی، جذب سرمایه های ایرانی خارج از کشور، جذب سرمایه های داخلی و جذب منابع مالی تامین شود.

کد خبر 898336

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha