۲۹ خرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۵۷

طاهایی:

محور ارزیابی مدیران پیگیری مصوبات هیئت دولت است

محور ارزیابی مدیران پیگیری مصوبات هیئت دولت است

قزوین - خبرگزاری مهر: استاندار قزوین گفت: با جدیت و پیگیری مدیران دستگاههای اجرایی باید مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور را اجرایی کنیم و مدیران نیز بر اساس پیگیری و احرای مصوبات ارزیابی خواهند شد.

سیدعلی اکبر طاهایی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان قزوین که عصر پنجشنبه در سالن باغستان برگزار شد، اظهار داشت: ارتباط برخی دستگاه‌های استان با مرکز خیلی صمیمانه نیست (دستگاه‌هایی نظیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری) زیرا شیوه مدیریت در کشور ما به گونه ای است که با پیگیری می توان بسیاری از امور را حل کرد و به آن سرعت بخشید.
 
استاندار قزوین اضافه کرد: سازمان امور جوانان نیز باید موارد مربوط به دستگاه خود را به ویژه آنچه در مصوبات آمده و مرکز متعهد به اجرای آن است پیگیری کند و طبق بررسی انجام شده، استان قزوین در مستندسازی ضعیف است و مدیران ارتباط جدی و مصرانه با مراکز خود در تهران ندارند در حالی که این ارتباط باید جدی تر باشد و درمواقع لزوم استانداری را نیز درگیر امور کنند تا کارها سریعتر حل شود.

طاهایی تأکید کرد: معیار ما در ارزیابی مدیران در سال جاری برای دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها پیگیری مصوبات دولت است.

وی با اشاره به لزوم نظارت بر روند اجرای طرح‌های بنگاه‌های زودبازده گفت: نظارت و کنترل تسهیلات بانکی اقدامی ضروری است و بانک‌ها موظف هستند طبق وظیفه قانونی، نظارت خود را اعمال کنند.

استاندار قزوین با اشاره به حضور حداکثری مردم قزوین در انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: مردم استان در انتخابات بسیار پرشور شرکت کردند و این حضور گسترده تعهد ما را نسبت به مردم به ویژه نسل جوان بیشتر می‌کند و باید احساس منت ‌پذیری بیشتری را نسبت به مردم داشته باشیم.

طاهایی اعلام کرد: هم اکنون زمان همدلی و وحدت است و باید از این به بعد  با پیگیری مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور تلاش بیشتری صورت گیرد و با مستند سازی زمینه تحقق مصوبات و جلب رضایت مردم فراهم شود.

طاهایی تصریح کرد: آنچه برای رسیدن به چشم‌انداز 20 ساله  انجام می دهیم ناچیز است و باید با تلاش مضاعف به تحقق این برنامه مهم کمک کنیم.

امیر طاهرخانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: یکی از مشکلات اصلی کشور اشتغال است، هرچند همه فعالیت‌ها نیز برای حل این مشکل صورت می گیرد اما به نظر می رسد کار به کندی پیش می‌رود و مشکل اشتغال هنوز باقی است.

وی ادامه داد:  اشتغال یک مسئله ملی است و حل آن نیاز به عزم ملی نیاز دارد لذا باید از ظرفیت همه دستگاه‌ها و امکانات کشور برای برنامه ریزی و حل مشکل بیکاری استفاده شود.

نماینده مردم تاکستان در مجلس اضافه کرد: مقرر شده بود 35 هزار نفر تا پایان دی ماه سال 87 مشغول به کار شوند و از مجموع 19 هزار طرحی که به بانک ارائه شده بود به چهار هزار و 558 طرح تسهیلات پرداخت شده که باید نظارت دقیقی صورت گیرد که این پول‌ها درکانال اصلی خود هزینه شود.
 
وی افزود: برخی اوقات تسهیلات ارائه شده در مورد تعیین شده هزینه نمی شود و به همین دلیل این اعتبارات نه تنها به امر تولید کمک نکرده بلکه پیامدهایی نیز برای جامعه دارد.

طاهرخانی یادآور شد: برای حل  این مشکل لازم است از ابتدای پذیرش طرح در بانک، ارائه وهزینه شدن تسهیلات نظارت صورت گیرد تا دچار انحراف نشویم.
 
وی اعلام کرد: 85 تا 90 درصد مراجعه کنندگان به ما مشکل اشتغال دارند و یا نیازمند دریافت تسهیلات هستند که باید مسئولان در این زمینه جدی تر عمل کنند. 

نماینده مردم تاکستان در مجلس عنوان داشت: بیکاری فارغ‌التحصیلان هم از دیگر مسائل مهم است است که افراد زیادی از این گروه سرمایه لازم رابریا کار ندارند و با توجه به اینکه برخی از آنها مدارک تخصصی نیز دارند، منتظر هستند به آنها کمک شود که باید برای اعطای تسهیلات به این افراد نیز اقدام کرد.

وی اضافه کرد: امیدواریم همه دست به دست هم دهیم تا یکی از معضلات اساسی جامعه که اشتغال است مانند دیگر مشکلات ریشه‌کن شود.

در ادامه فرماندار شهرستان آبیک با گلایه از نحوه عملکرد سازمان امور جوانان استان گفت: این سازمان توجهی به شهرستان‌ها ندارد و حتی مصوبه‌ سفر اول هیئت دولت را اجرا نکرده است. 

شکرالله طاهری اضافه کرد: ما به عملکرد این سازمان اعتراض داریم و با وجود اینکه این سازمان متعلق به امور جوانان استان است ولی تاکنون برنامه‌ای برای شهرستان‌ها نداشته و اگر قرار است این سازمان اینگونه عمل کند نبودنش بهتر از بودن آن است. 

در ادامه مهدی مدرسی رئیس سازمان امور جوانان استان قزوین گفت: از نظر نرخ بیکاری استان قزوین رتبه بیستم و به لحاظ مشارکت اقتصادی جوانان نیز رتبه بیست و چهارم کشور را داریم و یکی از مسائل مهم استان اشتغال جوانان است که برای توزیع اعتبارات در سال 88 اشتغالزایی جوانان باید به عنوان یک شاخص مد نظر باشد.
 
وی افزود: سازمان امور جوانان یک سازمان ستادی و فرابخشی است و در شهرستان‌ها بازوی اجرایی برای این سازمان تعریف نشده است بنابراین مدیریت این سازمان در شهرستان‌ها بر عهده فرمانداران است و اگر ضعفی وجود دارد بر عهده فرمانداران است.

رئیس سازمان امور جوانان استان قزوین یادآور شد: برای نمونه ما از فرمانداران درخواست کردیم تا رابط امور جوانان را معرفی کنند  وی ا کمیته ازدواج جوانان را تشکیل دهند که برخی این کار را انجام ندادند و یا اگر کاری کرده اند ما اطلاع نداریم که این ضعف است. 

وی در پایان خواستار همکاری بیشتر دستگاه های اجرایی برای توجه به امور جوانان و رفع نیازهای آنان شد.

کد خبر 898795

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha