۳۰ خرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۲۲

گروههای اسلامی جهان با فقر و گرسنگی در دارفور مبارزه می‌کنند

گروههای اسلامی جهان با فقر و گرسنگی در دارفور مبارزه می‌کنند

همزمان با اجرای پروژه بازگرداندن مردم دارفور به کشور خود، گروههای کمک‌رسان وارد عمل شده و اقدامات مؤثری انجام می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، دکتر محمد حسین دفع الله از کمیسیون فدرال کمکهای انسان دوستانه گفت: دولتهای اسلامی حمایتهای خود را از گروه های امدادی مستقر در دارفور افزایش داده اند. در میان این گروه های امدادی مسلمان می توان به اتحادیه پزشکان مصری، سازمان شفق مالزی، سازمان کیسنس یوکمو از ترکیه و انجمن هلال احمر عربستان سعودی اشاره کرد.

کمکهای امدادی مسلمانان نیز به محض درخواست کمک دولت سودان برای پرکردن شکافی که به دنبال اخراج 13 گروه امدادی خارجی از دارفور صورت گرفت، به قوت چشمگیری رسیده است.

در ماه مارس، خارطوم گروههای کمک رسان خارجی را به اتهام جاسوسی برای دادگاه جرایم بین الملل از کشوراخراج کرد، چرا که دادگاه جرایم بین الملل هشداری برای دستگیری عمر البشار رئیس جمهور سودان را به اتهام جرمعلیه بشریت در دارفور صادر کرده بود.

مناقشه دارفور در سال 2003 آغاز شد، زمانی که شورشیان علیه رژیم خارطوم مسلح شده و آن را به تبعیض متهم کردند.

سازمان ملل اظهار می دارد که 300 هزار نفر در نتیجه این درگیری، بیماری و سوء تغذیه کشته شدند و 5/2 میلیون نفر کشور خود را ترک کردند.

این درحالی است که دولت سودان اعلام کرده 10 هزار نفر در این درگیری ها جان خود را از دست داده اند.

درحال حاضر تلاشهای سازمانها و گروههای امدادرسان اسلامی با هدف از بین بردن فقر، گرسنگی و خشونت در این منطقه قوت گرفته است.

براساس اظهارات دکترمحمد السوید مشاور امور بین الملل در انجمن هلال احمر عربستان این گروه های اسلامی بر رفع فقر و گرسنگی در دارفور متمرکز شده اند.

انجمن هلال احمر عربستان که از سال 1994 در دارفو فعال است ابراز امیدواری کرد تلاشهای مسلمانان بتواند از بار زندگی دشوار مردم دارفور بکاهد.

دکتر السود گفت: برخی فعالیتهای ما برای کمکهای اضطراری و توسعه ثبات پذیر در این کشور ارائه 21 مرکز بهداشتی، 21 پروژه آب و 21 پروژه تأمین غذا و توسعه کشاورزی است.

بسیاری از مسلمانان ابراز امیدواری کرده اند با انجام این نوع پروژه ها بتوانند شرایطی فراهم کنند که دارفوریهایی که از کشور خارج شده‌اند برگردند.

السوید همچنین گفت این پروژه ها بخشی از یک برنامه بزرگتر در آینده است که سوی دولت سودان و انجمن اعراب به منظور تشکیل 500 دهکده جدید در دارفور اجرا می شود. این دهکده های جدید به همراه پروژه های کمک رسانی کشاورزی می تواند از عوامل ترغیب افرادی باشد که در  داخل کشور هم مجبور به نقل مکان شده اند.

فرماندار ایالت غربی دارفور اظهار داشت: در ایالت غربی دارفور نیاز بسیاری برای بهداشت و آب سالم آشامیدنی وجود دارد و ما قدردان اقدامات بشر دوستانه گروه های امدادی اسلامی هستیم.

کد خبر 899169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha