مرتضی رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این هزینه ها از محل اعتبارات عمرانی ملی و استانی است، افزود: این اعتبارات در مدارس نوساز و قدیمی که نیاز به تجهیز وسایل دارند، صرف می شود و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
معاون عمرانی وزرات آموزش و پرورش ادامه داد: طی چهار سال گذشته 400 میلیارد تومان صرف اعتبارات عمرانی شده است و سعی ما بر این بوده که تجهیزات مدارس براساس نیاز تعلیم و تربیت مدارس باشد و استانداردهای لازم در آن رعایت شود.
به گفته رئیسی خرید میز و نیمکت، کلیه وسایل آموزشی و کمک آموزشی، تجهیزات اداری و رایانه ای، وسایل آزمایشگاهی، نمازخانه و سالنهای ورزشی و کتابخانه ای مدارس بر عهده سازمان نوسازی مدارس است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با تاکید براینکه تجهیزات خریداری شده براساس استانداردها است، گفت: یکی از شروط ما در مناقصاتی که برای تجهیز وسایل مدرسه عنوان می شود، رعایت استانداردهای بین المللی است.
پیش از این کارشناسان ورزشی آموزش و پرورش شهر تهران و تنی چند از مدیران سازمان نوسازی عنوان می کردند که میز و نیمکتهای مدارس استاندارد نیستند و موجب تاثیرات منفی در فیزیک بدنی دانش آموزان می شود.
رئیسی اضافه کرد: البته باید مطالعات میدانی در این زمینه صورت گیرد تا تجهیزات مدارس ما براساس استانداردها تغییر کند.
نظر شما