به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله فرزانه صبح یکشنبه در جلسه کارگروه تخصصی اقتصادی و تولیدی مازندران در سالن شهید مخدومی معاونت برنامه ریزی استانداری افزود: نقش کمیته های تخصصی صادرات، صنعت و معدن و آب و کشاورزی در دستیابی استان به اهداف صادراتی برنامه چهارم بسیار ضروری است.
وی خاطر نشان کرد: ظرفیت های تولید محصولات کشاورزی مازندران بسیار بالا بوده بنابراین این پتانسیل می تواند زمینه ای برای ارتقاء و رشد صادراتی استان باشد.
معاون برنامه ریزی استانداری مازندران با اشاره به اینکه سهم صادراتی استان در پایان برنامه چهارم توسعه باید به 12.37 درصد برسد، تصریح کرد: برای دستیابی به اهداف برنامه چهارم باید تلاش بیشتری در این بخش صورت گیرد.
فرزانه با بیان اینکه میزان صادرات استان از 69 میلیون دلار در سال 86 به میزان 80 میلیون دلار در پایان سال 87 افزایش یافته است، یادآور شد: احداث پایانه صادراتی و میادین میوه و تره بار مازندران باید با جدیت بیشتری توسط سازمان بازرگانی اتخاذ شود.
وی تاکید کرد: ارتقاء صادراتی مازندران منوط به توسعه میادین میوه و تره بار و پایانه صادراتی گل و گیاه در غرب و شرق استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز با اشاره به اینکه طرح جامع آبیاری و زهکشی هراز فاقد طرح جامع بوده است اظهار داشت: مطالعات اولیه این طرح توسط موسسه ژاپنی آغاز شده است.
عنایت الله تورنگ با بیان اینکه با تصویب طرح جامع آبیاری و زهکشی هراز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان می توان از اعتبارات بانک توسعه اسلامی و بانک جهانی استفاده کرد، افزود: اجرای این طرح در سطح 108 هزار هکتار از اراضی شهرستان های آمل، بابل، بابلسر، فریدونکنار و محمودآباد صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه تاکنون طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری استان در سطح 44 هزار هکتار از اراضی صورت گرفته است، یادآور شد: افق نهایی اهداف چشم انداز تجهیز و توسازی اراضی شالیزاری در سطح 235 هزار هکتار است.
تورنگ با بیان اینکه جلسات مدونی برای ساماندهی تشکل های آب بران در استان برگزار شده است از تشکیل کمیته فنی شیر استان به منظور ساماندهی، بازارایابی و عرضه این محصول در واحدهای تولیدی خبر داد.
نظر شما