به گزارش خبرنگار مهر، سردار رجب زاده در ابتدای این بیانیه نوشته است: انتخابات 22 خرداد باعث شد در تهران بار دیگر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در معرض آزمونی بزرگ در عرصه اجتماعی قرار گیرد.
به رغم اجتماعات زایدالوصفی که در دوره تبلیغات انتخاباتی توسط مردم برگزار میشد، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ نیز خود را در جشن حضور مردم شریک میدانست و ضمن مراقبت از آرامش و نشاط مردم با پدیده اجتماعی جالبی مواجه شد که باعث گردید نیروی انتظامی بر دیدگاه جامعه محوری خود اتقان و اعتقاد بیشتری پیدا کند به طوری که اگر مردم را محترم شمرد و به باورهای آنان احترام گذاشت، خودشان در رفتارهای اجتماعی به گونهای عمل میکنند که هیچگونه نگرانی برای نهادهای امنیتی و انتظامی ایجاد نمیشود.
در بخش دیگری از این بیانیه نوشته است: برگزاری اجتماعات پرشور و بانشاط در این دوره ضمن اینکه جلوههای زیبایی از وحدت را ایجاد کرده بود و باعث شد تا کمترین تنشها روی دهد و مردم خودشان اجتماعات را کنترل کنند و نیز رعایت قانون و مقررات انتخاباتی پس از اتمام زمان تبلیغات که تبلور روحیه قانونگرایی و قانونمندی مردم بوده است شایسته تقدیر و تمجید فراوان است.
کارکرد فرماندهی انتظامی پایتخت در روز برگزاری و نبود حتی یک گزارش در نبود نظم و امنیت شعب رای گیری، گوشهای از تلاشهای بیدریغ و شبانه روزی تمام عوامل و مجموعه خدوم دلسوز تهران بزرگ بوده است.
اما نگاه این فرماندهی به برهم زنندگان آسایش و آرامش مردم، آشوبگران، اغتشاشگران، نگاه مقابلهای قاطعانه و برخورد شدید با مخلان نظم و امنیت است.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: ناخرسندی و شکایات عدیده شهروندان در چند روز اخیر که بالغ بر هزاران شکایت، اعم از مرد و زن، پیر و جوان به ویژه دانشآموزان کنکور، فعالان اقتصادی، رانندگان و ... مصرانه و موکدانه از پلیس خواستهاند تا بیش از این اجازه ندهد امنیت و آرمش آنان به خطر بیفتد و اموال عمومی مورد تاراج آشوبگران قرار گیرد.
حجم پیامهای واصله به سامانههای ارتباطی پلیس تهران در چند روز اخیر به اندازه پیامهای یکسال گذشته بوده است. در بیش از 90 درصد این پیامها مردم خواهان افزایش قاطعیت و شدت عمل پلیس در برخورد با عوامل مخل امنیت شدهاند.
سردار رجب زاده در ادامه این بیانیه می نویسد: فرماندهی انتظامی تهران بزرگ نیز از روز شنبه نشان داده است که اهل مماشات و تسلیم شدن در برابر اغتشاشگران و آشوبگران نیست و نخواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به روزهای پس از انتخابات می نویسد: در دوره پس از انتخابات نیز به رغم اینکه راهپیماییهای صورت گرفته غیرقانونی بود فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با سعه صدر احساسات مردم را مراقبت و شرایط را مدیریت کرد که در روزهای اول بدون هیچگونه تنشی در سطح خیابانهای تهران برگزار شد، اما با نفوذ عوامل اغتشاش گر در صفوف مردم و سوءاستفاده از احساسات آنان وضعیتی پیش آمد که پلیس تهران بزرگ به ناچار بدون اینکه به مردم آسیبی وارد شود نسبت به پراکنده کردن اچتماعات غیرقانونی اقدام نموده است؛ اگرچه خود صدمات، خسارات و آسیبهای جدی روحی و جسمی را متحمل شده است.
در طول این مدت نیز فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با جریانسازی هدفدار برخی از عناصر خودفروخته که علیه نظم و امنیت شهری بسیج شده بودند با بررسی و ارزیابی دقیق به خنثی نمودن آنها براساس مدیریت بحران و برپایه برنامهریزیهای هدفمند اهتمام جدی ورزید.
باور این فرماندهی بر این است که رفتار معقول اجتماعی مردم در زمان تبلیغات، همکاری و مشارکت مردم با پلیس و برقراری نظام و امنیت عمومی، پرهیز از هرگونه بداخلاقیهای انتخاباتی و درک و شعور مردم فهیم و آگاه تهران و احترام و اهتمام به رعایت حقوق شهروندی، رعایت نظم و انضباط اجتماعی و عمومی و کنترل هیجانات به رغم شور و شعف انتخاباتی، جداسازی صفوف مردمی از عناصر معلومالحال و اجانب و آشوبگران، همه و همه تعامل دو سویه و مبتنی بر احترام متقابل مردم و پلیس را نشان میدهد.
باور اینجانب نیز این است که مردم بیش از آنکه منتظر حرف و سخن باشند ازما انتظار عمل و کنش را دارند، بنابراین جز موارد ضروری اطلاعرسانی در بسیاری موارد به عملیاتی نمودن برنامهها که با در نظر گرفتن افق و چشمانداز ناجا طراحی و تدوین کرده است میپردازد. در اینگونه موارد نیز مدیریت بحرانها و مهندسی اینگونه رخدادها را از جمله وظایف اصلی و چهارچوب حرکتی خود میداند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پایان می نویسد: در هر حال این فرماندهی همچنان با تمام توان و اقتدار به مثابه سربازی خدمتگزار حافظ جان و مال و ناموس مردم و بسترساز آرامش و امنیت زندگی آنان است.
نظر شما