به گزارش خبرنگار مهر در یزد، غلامحسین حیدری ظهر چهارشنبه در نشستی خبری اظهار داشت: از ابتدای سال گذشته تاکنون هیچ گزارشی از تجاوز به اراضی دولتی و منابع طبیعی نشده و هیچ پرونده ای نیز در این خصوص تشکیل نشده است.
وی افزود: سال گذشته دو میلیون و 640 هزار مترمربع از اراضی منابع طبیعی به ارزش 42 میلیارد ریال از متصرفان و متجاوزان باز پس گیری شده است.
حیدری همچنین خاطرنشان کرد: بخشی از اراضی تصرف شده سازمان مسکن و شهرسازی نیز طی سال گذشته از دست متصرفان خارج و به دولت بازگردانده شده است.
حکم 90 درصد پرونده های تصرف اراضی به نفع دولت صادر شده است
وی تصریح کرد: نحوه عملکرد مجموعه قضایی استان یزد در برخورد با متخلفان و متصرفان اراضی دولتی به نحوی است که منابع طبیعی و مسکن و شهرسازی اذعان داشتهاند، 90 درصد پروندههای مربوط به تصرف اراضی دولتی به نفع دولت حکم صادر شده است و البته 10 درصد دیگر نیز به طور قطع حق مردم بوده است.
حیدری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح جمعآوری اراذل و اوباش در استان یزد بیان داشت: اکثریت افرادی که در شهر به رذل گری شهره بودند و سبب سلب آسایس و آرامش از نوامیس مردم بودند از سطح شهر جمع آوری شدند.
وی با اشاره به همکاری نیروهای بسیج، انتظامی، سربازان گمنام امام زمان(عج) و ... در این طرح، از نحوه همکاری این نیروها تقدیر کرد.
سیستم CMS در همه شهرستانهای استان یزد فعال شد
رئیس کل دادگستری استان یزد در بخش دیگری از این نشست با اشاره به راه اندازی سیستم CMS در قوه قضائیه بیان داشت: استان یزد نیز از معدود استانهایی است که این سیستم در کلیه شهرستانهای آن راه اندازی شده است.
حیدری خاطرنشان کرد: از چندی پیش دفاتر سنتی و قدیمی جمع آوری و سیستمهای رایانه ای جایگزین آن شد و اطلاعات همه پرونده های ورودی در رایانه ها ثبت می شود و مراجعان می توانند با دریافت کد ورود خود از طریق رایانه در جریان سیر پرونده خود قرار گیرند.
وی یادآور شد: این سیستم هم اکنون از 10 شهرستان استان یزد به تهران وصل است و قرار است در فازهای بعدی این سیستم CMS زمینه ارتباط کلیه شهرها و استانهای کشور به یکدیگر و به مرکز فراهم شود.
رئیس کل دادگستری استان یزد، مهمترین مشکل موجود بر سر راه توسعه این سیستم را ناآگاهی مردم و ناواردی بسیاری از مراجعان به سیستمهای رایانه ای خواند و افزود: برای استفاده مطلوب و بهره وری از این سیستم باید ابتدا آموزشهای لازم به مردم ارائه شود.
بیشترین حجم پرونده های ورودی دادگستری یزد مربوط به صدمات غیرعمد است
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فراوانی پرونده های تشکیل شده در مجموعه قضایی استان یزد اظهار داشت: ایراد صدمه بدنی غیرعمدی ناشی از تصادفات با 20 درصد، سرقت مستوجب تعزیر با 13 درصد، ضرب و جرح عمدی با 11 درصد، نگهداری و مالکیت موادمخدر با 9 درصد از مجموع پرونده های وارده به دستگاه قضایی به ترتیب در رتبه های اول تا چهارم قرار دارند.
حیدری یادآور شد: کمترین فراوانی پرونده ها نیز با یک درصد از کل پرونده های ورودی مربوط به مرگ مشکوک افراد است.
وی همچنین با اشاره به معضل چک بلامحل در استان یزد بیان داشت: شکایات مربوط به چکهای بلامحل نیز در رتبه هفتم فراوانی پرونده های ورودی استان یزد قرار دارد.
روند افزایشی پرونده های طلاق در یزد نگران کننده است
این مسئول همچنین آمار پرونده های طلاق در این استان را دارای روند افزایش خواند و تاکید کرد: روند افزایشی پرونده های طلاق در استانی نظیر یزد نگران کننده است.
وی همچنین یادآور شد: در زمینه فساد اقتصادی نیز پرونده حائز اهمیتی در استان یزد تشکیل نشده است.
نظر شما