دکتر محمد تقی حلی ساز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: مواردی از بیماری آنفولانزای خوکی در شهر مدینه مشاهده شده اما تا کنون هیچ یک از زائران ایرانی به این بیماری مبتلا نشده اند و به ما نیز چیزی عنوان نشده است .
این اظهارت درحالی از سوی حلی ساز مطرح می شود که روز گذشته وزارت بهداشت عربستان اعلام کرده که به دلیل همه گیر شدن ویروس آنفلوآنزای خوکی در سراسر جهان و نیز ابتلای 62 نفراز اتبای عربستانی به آن، به منظور جلوگیری از گسترش هر چه بیشتر این بیماری، طرح لغو سفر حج تمتع امسال در دست بررسی است.
رئیس مرکز پزشکی حج در ادامه با تائید این موضوع گفت: مسئولان عربستان کارگاهی را تشکیل داده اند که چگونه بتوانند در وضعیت بحران با بیماری آنفولانزای خوکی مقابله کنند و به عنوان راهکاری پیشنهاد شده دراین رابطه قرار است از ورود بیماران تب دار جلوگیری شود.
به گفته حلی ساز، چنانچه قرار باشد زائری به حج تمتع اعزام نشود باید رسماً به ما اعلام شود و تصمیم گیری در این زمینه بر عهده وزارت امور خارجه کشورمان است.
رئیس مرکز پزشکی حج با اشاره به اینکه در صورت شیوع بیماری آنفولانزای خوکی لغو سفر تمتع مربوط به تمامی کشورها و زائران می شود، گفت: در حال حاضر استفاده از واکسن و یا دارو برای زائران ایرانی اجباری نشده است و در صورت شیوع آنفولانزای خوکی کنترل این بیماری آسان نیست به همین دلیل استفاده از دارو و واکسن موثر نخواهد بود و باید سفر لغو شود.
نظر شما