به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر کامران باقری لنکرانی در حاشیه نشست کمیته فرعی" عدالت در سلامت در آسیا" با بیان اینکه مصوبه کارگروه 127 برای تعیین تعرفه های بخش دولتی تنظیم شده است، افزود: با واگذاری اختیارات دولت به کار گروه اصل 127 ، دیگر تعرفه های بخش دولتی در صحن دولت مطرح نخواهد شد.
وی گفت: پیشنهادات وزارت بهداشت برای تعرفه های بخش دولتی به هیئت دولت پیشنهادات تعدیل شده ای بود که با هدف تعامل با سازمانهای بیمه گر ارائه شد.
لنکرانی ادامه داد: در نتیجه بررسیهای به عمل آمده در کارگروه اصل 127 رشد 25 درصدی برای تعرفه های بخش دولتی در نظر گرفته شده است.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه میزان رشد تعرفه های برای اقلام گوناگون متفاوت است افزود: بیشترین رشد در هزینه تخت روز و کمترین آن در برخی از خدمات رادیولوژی منظور شده است.
وی درباره کاهش میزان پرداختی از جیب مردم هم گفت: طی چهار سال اخیر اقدامات گوناگونی در زمینه برقراری عدالت در سلامت به انجام رسیده است که در برخی از شاخصها پیشرفتها خوب و در برخی چنین نبوده است.
وزیر بهداشت درباره کاهش هزینه های تحمل ناپذیر سلامت گفت: موفقیت در کاهش این شاخص به علت اجرای چندین اقدام در کشور بود که از آن جمله می توان به درمان رایگان مجروحان و مصدومان حوادث ترافیکی که از سال 84 آغاز شد، پوشش 23 میلیونی روستاییان و تامین کمک هزینه درمان بیماران سرطانی اشاره کرد.
لنکرانی با بیان اینکه تاکنون 30 هزار بیمار سرطانی مراجعه کننده به 30 مرکز درمانی قطب از این کمک هزینه ها بهره مند شده اند، افزود: در راستای اجرای این طرح حتی به بخشهایی از درمان سرطان که توسط سازمانهای بیمهگر پوشش داده نمیشد، کمک هزینه تعلق گرفت.
وی در ادامه یادآور شد: همچنین با افزایش رقم یارانه دارو برای داروهای خاص قیمت برخی از داروها که طی چهار سال گذشته به بیش از 20 برابر رسیده بود در کشور تغییری نیافت.
وزیر بهداشت، با بیان اینکه هنوز میزان متوسط پرداختی از جیب مردم تغییر محسوسی نداشته است، گفت: اما این شامل بخش دولتی نمیشود یعنی پرداختی از جیب مردم مربوط به بخش دولتی با کاهش همراه بوده است.
نظر شما