۱۰ تیر ۱۳۸۸، ۱۳:۱۹

سوسن کشاورز:

سرانه دانش آموزان استثنایی پنج برابر دانش‌آموزان عادی است

سرانه دانش آموزان استثنایی پنج برابر دانش‌آموزان عادی است

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: سرانه دانش آموزان استثنایی در کشور پنج برابر دانش‌آموزان عادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سوسن کشاورز پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم تحویل هفت دستگاه مینی‌بوس ویژه ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استثنایی مازندران گفت: برداشتن نام استثنایی از این مراکز از اهدافی است که در این سازمان پیگیری می‌شود و سعی می‌کنیم که این تغییر نام همراه با تغییر برنامه برای کیفی‌کردن خدمات باشد.

وی با اشاره به اینکه هنوز نگاه منفی نسبت به استثنایی بودن در جامعه وجود دارد، افزود: باید دستورالعمل ویژه و تغییر نگارش‌ها را در این سیستم آموزشی در نظر گرفته شود.

کشاورز با اعلام اینکه باید نظام تعلیم و تربیت با تغییر الگوها و باورها خدماتی متناسب با ویژه بودن به این دانش‌آموان ارائه کند، تصریح کرد: نگاه کمی به مشکلات دانش‌آموزان استثنایی از مواردی است که به دلیل کم بودن از تعداد کل دانش‌آموزان گاهی مواقع ارائه خدمات را مشکل می‌کند.

وی گفت: خدمتگزاری به دانش‌آموزان ویژه باید در راستای تامین سلامت اجتماعی و روانی خانواده‌ها باشد تا ارائه خدمات موجب نشود که سلامت روانی خانواده‌ها دچار مشکل شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اعلام اینکه بیشتر خانواده‌های که فرزندان استثنایی دارند از لحاظ سلامت روانی و فقر فرهنگی دچار مشکل هستند، افزود: ترحم، تحقیر و دلسوزی از مواردی است که این خانواده‌ها را از حضور موثر در اجتماع باز می‌دارد.

وی گفت: این آسیب‌ها به حدی است که تحقیقات نشان داده است که اعضای خانواده این دانش‌آموزان شامل خواهر و برادر نیز در اجتماع به صورت موثر ظاهر نمی‌شوند و حضور همراه با استرس و ترس از مواردی است که سعی می‌کنند این اختلالات را با پنهان کردن از ذهن خود دور کنند.

کشاورز با اعلام اینکه 80 درصد زحمات فرزندان استثنایی به دوش مادران است، تصریح کرد: مادران نیز در این بخش با تنش‌های اثرگذار روبرو هستند که مشکلات سلامتی جسمی و روحی نیز این مادران را تهدید می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: کمک به دانش‌آموزان ویژه عزم ملی می‌خواهد چرا که ارائه خدمات به این دانش‌آموزان بسیار پر هزینه است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: برنامه‌ها و تدابیری برای فراهم شدن شرایط تحصیل این دانش‌آموزان، مداخله به‌هنگام برای برای کاهش موالید فرزندان استثنایی از مواردی است که با همکاری بهزیستی و وزارت بهداشت و درمان باید انجام شود.

کد خبر 905734

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha